Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis: Solicit public demisia doamnei Dancila

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Solicit public demisia doamnei Dancila

Klaus Iohannis face o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis ar fi urmat sa se intalneasca vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila, dupa ce miercuri a. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Solicit public DEMISIA premierului Viorica Dancila. Nu face fata functiei de prim-ministru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a cerut public vineri demisia premierului Viorica Dancila, afirmand ca aceasta nu face fata functiei de prim-ministru si drept urmare ii retrage sprijinul acordat la investire.

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

PSD a transmis, vineri, prin vocea Gabrielei Firea, lider important al partidului social-democrat, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila. Primarul General publica un anunt si.

Radu Tudor: Ne asteapta vremuri foarte grele, dupa anuntul lui Klaus Iohannis!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca retrage increderea premierului Viorica Dancila, sustinand ca aceasta nu face fata pozitiei de prim-ministru. Solicit public demisia doamnei Dancila din.

Iohannis ii cere demisia lui Dancila, DNA il cheama pe Dragnea. Seful PSD, IRONIC: Cred ca a fost doar o coincidenta (VIDEO)

Liviu Dragnea a ajuns la sediul DNA vineri, in aceeasi zi in care presedintele Klaus Iohannis i-a cerut Vioricai Dancila sa demisioneze. intrebat cum de s-a intamplat acest lucru, daca i se pare o.

Ce s-a intamplat cu euro, dupa ce Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Danicila, ca urmare a scandalului privind mutarea ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, euro a crescut pana la 4,6618 lei. Euro era.

Iohannis ii cere demisia Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea.

PNL si USR pregatesc motiunea de cenzura, dupa ce Iohannis a cerut demisia lui Dancila. PMP se alatura

Liderii Opozitiei considera fireasca, legitima si justificata decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-i retrage increderea premierului si a-i cere demisia Vioricai Dancila din functie, anuntand inceperea discutiilor pentru depunerea unei motiuni de.

Klaus Iohannis, intalnire cu premierul Viorica Dancila in cadrul medierii Guvern- BNR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis o va primi vineri la Palatul Cotroceni pe premierul Viorica Dancila. Invitatia a fost facuta de acum doua zile si are loc in cadrul medierii Guvern - BNR pe care o incearca seful.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a presedintelui Iohannis, la scurt timp dupa anuntul despre premierul Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca retrage increderea premierului Viorica Dancila, sustinand ca aceasta nu face fata pozitiei de prim-ministru. Solicit public demisia doamnei Dancila din .

VIDEO Presedintele Iohannis i-a cerut premierului demisia/ Doamna Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru, transforma Guvernul ntr-o vulnerabilitate si executa ordine de partid

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut vineri demisia premierului Viorica Dancila, precizand ca aceasta nu a inteles obligatiile ce ii revin conform juramantului depus la investirea in functie si nu face altceva decat sa execute ordinele de partid. Iohannis a mai spus ca Dancila nu face fata pozitiei de premier, transforma Guvernul intr-o vulnerabilitate, refuza sa respecte Constitutia si principiul colaborarii loiale intre autoritatile statului. Participa in text la sondajul HotNews. ro: Ce consecinte va avea conflictul Iohannis-Dancila/Dragnea?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )