Libnet.ro
UNICEF

13:01

Klaus Iohannis si sotia sa participa la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica Sf. Treime din Sibiu

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis si sotia sa participa la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica Sf. Treime din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa participa, sambata seara, la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, seful statului urandu-le romanilor Sarbatori fericite, bucurii si pace sufleteasca, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis sarbatoreste Pastele la Sibiu. Seful statului va merge la slujba de inviere la Biserica Romano-Catolica

Presedintele Klaus Iohannis sarbatoreste anul acesta Pastele la Sibiu, seful statului urmand sa mearga la slujba de inviere la Biserica Romano-Catolica Sf. Treime din municipiu. Cel mai probabil, seful statului va merge impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis, scrie news. ro.

Klaus Iohannis, la slujba de inviere: Fie ca sarbatorile pascale sa va aduca bucurii, liniste si pace sufleteasca!

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa au ajuns, sambata, in jurul orei 21. 00, la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, cei doi tinandu-se de mana.

Unde vor petrece presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu noaptea de inviere

Presedintele Klaus Iohannis va merge la Sibiu, unde va petrece anul acesta sarbatorile pascale si va participa si la slujba de inviere, la o astfel de slujba urmand sa ia parte si premierul Sorin.

Klaus Iohannis, unda verde pentru urmarirea penala a fostului ministru Gabriel Sandu, in dosarul Microsoft 3. Procurorii anticoruptie il acuza de abuz in serviciu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi Ministrului Justitiei cererea de urmarire penala in dosarul Microsoft 3 a lui Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, transmite Administratia Prezidentiala. Iohannis a dat curs astfel solicitarii DNA-via Parchetul General.

Cine sunt decoratii lui Klaus Iohannis. A acordat 72 de distinctii in doi ani de mandat

Presedintele Klaus Iohannis a facut mai mult de jumatate din numarul de generali de armata decorati de fostul presedinte Traian Basescu cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Co.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 21 martie devine Ziua Olteniei

Ziua Olteniei se va sarbatori in fiecare an, pe data de 21 martie. Legea a primit votul final in Parlament pe 21 martie anul acesta si a fost promulgata joi, 13 aprilie, de presedintele Klaus Iohannis,.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care copiii de pana la trei ani sunt scosi de la plata intretinerii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea pentru modificarea si completarea Legii 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, care prevede exceptarea.

Presedintele Klaus Iohannis isi va petrece sarbatorile pascale la Sibiu

Presedintele Romaniai, Klaus Iohannis, va petrece sarbatorile pascale la Sibiu, alaturi de familie, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a semnat decizia cu trei zile inainte de Paste. Un nou ministru e urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, cererea de urmarire penala in cazul lui Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, informeaza Administratia Prezidentiala. Fostul ministru al.

Klaus Iohannis a semnat cererea DNA de urmarire penala pe numele lui Gabriel Sandu: Fostul ministru al Comunicatiilor poate fi cercetat in dosarul Microsoft 3

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi cererea de incuviintare a urmarii penale pe numele fostului ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu. Gabriel Sandu este acuzat de abuz in serviciu cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )