Libnet.ro
UNICEF

09:17

Klaus Iohannis si sotia sa, la slujba de inviere. Ce mesaj a transmis inainte de a intra in biserica

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis si sotia sa, la slujba de inviere. Ce mesaj a transmis inainte de a intra in biserica

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa, sambata seara, la slujba de inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Familia prezidentiala a ajuns la lacasul de cult cu putin inainte de ora 21. 00, iar seful statului le-a urat credinciosilor care sarbatoresc Pastele Sarbatori luminate. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, mesaj la ceas de seara: Am cateva vesti proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis si pentru cei care defaimeaza zi de zi Romania

Liviu Dragnea a postat un mesaj pe Facebook in care vorbeste despre masurile luate de PSD si ii ataca pe adversarii politici. Am cateva vesti proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis si pentru cei.

Klaus Iohannis, mesaj catre proaspetii magistrati: Trebuie sa faceti fata la atacurile unor politicieni asupra Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a tinut joi un discurs in fata absolventilor de la Institutul National al Magistraturii, in care i-a avertizat pe tineri ca trebuie sa fie pregatiti sa faca fata presiunilor si asalturilor asupra sistemului de justitie. Totodata, seful statului a afirmat ca cel mai important lucru obtinut de democratia romaneasca este independenta justitiei - va rog nu lasati aceste lucruri sa involueze, a adaugat Iohannis.

Augustin Lazar a fost eliberat din functia de procuror general al Romaniei. Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare

Augustin Lazar a fost eliberat din functia de procuror general al Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19.

Liviu Plesoianu, reactie taioasa la adresa lui Klaus Iohannis: in fapt, nu il decorezi pe Iulius Filip, ci incerci sa-ti salvezi tie imaginea

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Iulius Filip. Mi-este foarte, foarteSCARBAde acest personaj lipsit complet de umanitate - Klaus.

Iulius Filip, decorat cu Crucea Nationala de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a decorat pe Iulius Filip, disident anticomunist si fost detinut politic. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit Crucea Nationala Serviciul.

Solutia pentru PSD in razboiul cu Klaus Iohannis

Tudorel Toader a demisionat din functia de ministru al Justitiei. Lucian Bolcas, avocat, a explicat, pentru DCNews, ce solutie are PSD in cazul in care Klaus Iohannis nu il va accepta ca inlocuitor al lui Toader.

Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe procurorul general, Augustin Lazar, care a solicitat pensionarea

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie, decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Augustin Lazar, procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, la data de 27 aprilie 2019,.

Liviu Dragnea, val de acuzatii la adresa lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea l-a atacat dur pe presedintele Klaus Iohannis despre care a spus ca nu poate vorbi despre coruptie din moment ce a furat sase case de la statul roman si nu vrea sa dea banii inapoi. Reactia.

Klaus Iohannis ataca la CCR legea privind Strategia nationala pe termen lung Romania 2040

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru elaborarea si actualizarea Strategiei nationale pe termen lung Romania 2040, semnaland, i.

Klaus Iohannis l-a decorat pe Iulius Filip, disident anticomunist si fost detinut politic

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat joi cu Crucea Nationala Serviciul Credincios clasa a III-a pe Iulius Filip, disident anticomunist si fost detinut politic, in semn de apreciere deosebita pentru determinarea si curajul cu care a luptat impotriva abuzurilor regimului comunist si in semn de respect pentru suferintele indurate in inchisorile comuniste, aparand valorile democratice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )