Libnet.ro
UNICEF

21:45

Klaus Iohannis: Sunt alaturi de romanii raniti in atacul teribil din Londra si de toti cei afectati

B1 B1,
Klaus Iohannis: Sunt alaturi de romanii raniti in atacul teribil din Londra si de toti cei afectati

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri seara ca este alaturi de cetatenii romani care au fost raniti in atacul de la Londra. intr-un mesaj transmis pe Twitter, seful statului. continuă pe B1

Iohannis pe Twitter: Sunt alaturi de romanii raniti in atacul teribil din Londra si de toti cei afectati. RO solidara cu UK/ Dragnea: Guvernul Grindeanu monitorizeaza cu atentie evolutia situatiei

Presedintele Iohannis a scris pe contul sau de Twitter ca este alaturi de romanii raniti in atacul teribil din Londra si de toti cei afectati si ca Romania este alaturi de Marea Britanie, potrivit News. ro. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris miercuri seara, pe Facebook, ca are incredere in faptul ca Guvernul Grindeanu monitorizeaza cu atentie evolutia situatiei, inclusiv in ceea ce priveste eventualitatea aparitiei unor noi date privind cetateni romani afectati de atac.

Lovitura pentru Klaus Iohannis: Presedintele nu mai este prima optiune a votantilor anti-PSD pentru alegerile din 2019. Vezi care sunt rezultatele sondajului Sociopol

Scenariu surprinzator pe scena politica romaneasca. Potrivit unui sondaj al Sociopol, Klaus Iohannis nu mai este prima optiune a votantilor anti-PSD pentru alegerile prezidentiale din 2019. Iohannis este.

Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa o demita pe Laura Codruta Kovesi: La incalcarea Constitutiei nu mai este varianta. Se taie precum tai cu bisturiul (VIDEO)

Cuvinte dure ale lui Traian Basescu la adresa lui Laura Codruta Kovesi si Klaus Iohannis. Fostul presedinte ii cere lui Iohannis sa il demita pe procurorul sef al DNA pentru ca a incalcat.

Klaus Iohannis: Voi discuta cu liderii majoritatii despre propunerea pentru SIE, dar nu ma grabesc

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca va face o propunere pentru conducerea SIE la momentul potrivit, dar nu se grabeste si va avea discutii cu liderii majoritatii parlamentare inainte de a veni cu un nume pentru sefia Serviciului.

Klaus Iohannis: Voi face o propunere pentru conducerea SIE la momentul potrivit. Am de gand sa discut cu majoritatea parlamentara inainte sa fac publica propunerea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca urmeaza sa faca o propunere pentru conducerea Serviciului de Informatii Externe la momentul potrivit si ca are de gand sa discute cu majoritatea parlamentara inainte sa fac publica propunerea. Plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului a luat act miercuri de demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe a lui Mihai-Razvan Ungureanu si a declarat vacant acest post.

Scriitoarea Nora Iuga si actorul Ion Caramitru, decorati la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat, marti, la Palatul Cotroceni, pe scriitoarea Nora Iuga cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Comandor si pe actorul Ion Caramitru cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

Ion Cristoiu: Zicerile lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre conferinta de presa pe care Klaus Iohannis a tinut-o pe 17 martie. Acesta a decis, ca plecand.

VIDEO. Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Romania va participa la antrenamentele NATO din Polonia, cu un efectiv de 120 de militari

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in sedinta, marti,de la ora 11. Pe agenda intrunirii se regaseste si programul de dezvoltare si dotare a Armatei si mandatul Romaniei la summit-ul NATO de la Bruxelles.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Vom trimite 120 de militari in Polonia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut o scurta declaratie de presa la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Seful statul a vorbit despre deciziile luate in privind asigurarea prezentei.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Romania va participa la antrenamentele NATO din Polonia, cu un efectiv de 120 de militari

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in sedinta, marti,de la ora 11. Pe agenda intrunirii se regaseste si programul de dezvoltare si dotare a Armatei si mandatul Romaniei la summit-ul NATO de la Bruxelles.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )