Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis: Sunt de parere ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Sunt de parere ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca epidemia de rujeola din tara noastra reprezinta o catastrofa si ca este de parere ca vaccinarea trebuie sa se faca obligatoriu. continuă pe Hotnews

Iohannis: Cred ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie. Avem 26 de decese din cauza rujeolei. Este o catastrofa! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este pentru vaccinarea obligatorie. Avem in jur de 5. 000 de cazuri de rujeola si 26 de decese. Este o catastrofa si o epidemie! Nu se poate pune.

Klaus Iohannis, mesaj transant pe tema vaccinarii obligatorii: Fara vaccinare nu se poate

Klaus Iohannis a vorbit despre epidemia de rujeola din Romania si a luat o pozitie transanta in discutia despre vaccinarea obligatorie, spunand ca sustine o astfel de masura. Avem.

Klaus Iohannis, declaratie de ultima ora despre SIPA

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca ministerul Justitiei trebuie sa vina cu clarificarile in scandalul arhivelor SIPA, aratand ca CSAT-ul nu are rolul de a clarifica cine are sau nu.

Klaus Iohannis: Arhiva SIPA nu este un mare secret national. Ministerul Justitiei sa vina cu clarificari

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca ministerul Justitiei trebuie sa vina cu clarificarile in scandalul arhivelor SIPA, aratand ca CSAT-ul nu are rolul de a clarifica cine are sau nu.

Klaus Iohannis: Nu stiu ce contine arhiva SIPA. Astept ca ministrul Justitiei sa-si tina promisiunea de a o desecretiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca asteapta ca arhiva SIPA sa fie desecretizata, asa cum a promis ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Klaus Iohannis intoarce o lege in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea unei legi privind impozitul pentru terenurile situate in intravilan. Seful statului arata, in cererea de reexaminare, ca Legea pentru.

Klaus Iohannis a promulgat legea: Casele parohiale vor fi scutite de impozit

Casele parohiale vor fi scutite de impozitul pe cladiri potrivit legii promulgata de Klaus Iohannis. Pana in prezent, acest lucru era valabil pentru lacasurile de cult si pentru asociatiile.

Klaus Iohannis, intrebat daca a mers la vanatoare cu fiul lui Donald Trump: Nu este adevarat. Eu oricum nu merg la vanatoare, imi plac animalele vii

Presedintele Klaus Iohannis a negat, joi, ca ar fi merg la vanatoare cu Donald Trump Jr. , fiul presedintelui Statelor Unite. Totodata, seful statului a adaugat ca nu merge la vanatoare, intrucat ii plac animalele vii.

Klaus Iohannis: Nu cred ca alegerile din 2009 au fost fraudate/ Infiintarea unei comisii parlamentare - un exercitiu democratic; politicienii gasesc tot felul de temeiuri pentru a se face interesanti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi ca nu crede ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, asa cum nici alte alegeri nu au fost fraudate, si ca este un exercitiu democratic faptul ca s-a infiintat o comisie parlamentara de ancheta privind aceasta chestiune. Seful statului a afirmat ca nu comenteaza faptul ca Laura Codruta Kovesi sau George Maior au participat in seara turului doi al alegerilor acasa la Gabriel Oprea si ca aceste lucruri vor fi lamurite de cei din comisia parlamentara.

Klaus Iohannis, despre seara alegerilor prezidentiale din 2009: Cred ca lucrurile vor fi lamurite de aceasta comisie parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca ceea ce s-a intamplat in seara alegerilor prezidentiale din 2009 va fi lamurit de comisia parlamentara care s-a constituit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )