Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis sustine o declaratie la Palatul Cotroceni

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis sustine o declaratie la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 14:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis va sustine joi o declaratie de presa la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va face joi, de la ora 14. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa la ora 14.00

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa astazi, la ora 14. 00, la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala. Saptamana trecuta, seful statului a anuntat ca va organiza un referendum pe justitie in 24 mai, odata cu alegerile europarlamentare, fiind asteptat sa anunte si intrebarea de pe buletinele de vot.

KLAUS IOHANNIS: PSD risca sa fragilizeze statutul Romaniei in NATO si UE

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, ieri, un atac dur impotriva PSD si ALDE, in plenul Parlamentului, cu prilejul sedintei solemne in care au fost marcati cei 15 ani de cand tara noastra a devenit membru al NATO. Seful statului a spus ca sunt condamnabile actiunile majoritatii PSD, care, prin asaltul fara precedent in ultimii 30 de ani la adresa statului de drept, risca sa fragilizeze statutul Romaniei in NATO si UE. Domnia sa a precizat ca guvernarea PSD a devenit sinonima cu incapacitatea administrativa si diletantismul si vulnerabilizeaza Roma-nia.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine de la ora 14.00 o declaratie de presa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 1 aprilie, ora 14:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Este prima declaratie de presa pe care o face presedintele Klaus Iohannis, de la.

Iohannis iese la declaratii. Ce vrea sa transmita poporului de data asta

Presedintele Klaus Iohannis sustine joi, de la ora 14:00 o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, in contextul in care seful statului a anuntat referendum pe data de 26 mai, in ziua alegerilor europarlamentare. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine joi, 4 aprilie a. c. , ora 14:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, este [] .

Iohannis a iesit la declaratii. Presedintele a stabilit temele pentru referendum

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi, de la ora 14:00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a anuntat temele pentru referendumul din data de 26 mai. UPDATE / Ce a declarat presedintele Klaus Iohannis: Am transmis Parlamentului scrisoarea referitoare la cele 2 probleme de interes national care vor fi supuse consultarii populare [] .

UPDATE Iohannis anunta temele pentru referendum: interzicerea amnistiei si gratierii pentru coruptie si a OUG-urilor pe infractiuni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi cele doua intrebari la referendumul care va fi organizat in paralel cu alegerile europarlamentare: interzicerea amnistiei si gratierii pentru infractiuni de coruptie si interzicerea adoptarii de ordonante de urgenta pentru infractiuni, pedepse si organizare judiciara.

Ora 14.00. O noua iesire a presedintelui Klaus Iohannis. Tema: referendumul pe Justitie si guvernarea PSD

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la ora 14. Potrivit unor surse politice, seful statului va critica din nou incercarea Guvernului Dancila de a modifica legislatia penala prin ordonanta de urgenta.

Iohannis: Consult din nou Parlamentul privind referendumul. Avertizez Guvernul sa nu emita OUG in justitie si politica penala pana cand nu se exprima poporul. Asaltul PSD asupra justitiei nu se mai termina

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca se va adresa Parlamentului pentru o noua consultare care sa largeasca aria de cuprindere a referendumului, pentru a-l face mai eficient si mai puternic. El a avertizat Guvernul sa nu mai emita ordonante de urgenta in justitie si politica penala pana cand nu se va cunoaste vointa suverana a poporului. Cat timp are Parlamentul ca sa-i raspunda lui Iohannis si ce poate presedintele daca avizul pntru referendum este negativ.

Lia Olguta Vasilescu, atac la adresa lui Klaus Iohannis: Asteptam sa fie mult mai clar si mai coerent. intelegem ca se plictiseste la Cotroceni

Lia Olguta Vasilescu, purtatorul de cuvant al PSD, a spus luni, in ceea ce priveste anuntul facut de Klaus Iohannis ca va reconsulta Parlamentul pentru largirea ariei referendumului, ca presedintele ar trebui.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )