Libnet.ro
UNICEF

11:31

Klaus Iohannis si Victor Ponta, chemati la dezbaterea finala pentru presedintie in bastionul dreptei de la Timisoara, la 25 de ani de la Revolutie

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis si Victor Ponta, chemati la dezbaterea finala pentru presedintie in bastionul dreptei de la Timisoara, la 25 de ani de la Revolutie

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a declarat, astazi, ca una dintre variantele pe care le ia in calcul pentru dezbaterea finala cu Victor Ponta, este la Timisoara. continuă pe Adevărul

Victor Ponta refuza dezbaterea de la Timisoara: PSD-istul insista pentru intalnirile de la TV

Victor Ponta nu a acceptat provocarea celor de la Universitatea de Vest din Timisoara, pentru o confruntare electorala cu Klaus Iohannis, la 25 de ani de la Revolutie.

Victor Ponta refuza dezbaterea de la Timisoara: liderul PSD insista pentru intalnirile de la TV

Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, nu a acceptat provocarea celor de la Universitatea de Vest din Timisoara, pentru o confruntare electorala cu Klaus Iohannis, candidat ACL, la 25 de ani de la Revolutie.

Klaus Iohannis: Candidatul Ponta il pune pe premierul Ponta sa trimita Corpul de Control la primaria contracandidatului, sa faca verificari cu 10 zile inaintea turului 2

Candidatul ACL Klaus Iohannis, primarul municipiului Sibiu, a comentat miercuri actiunea de control desfasurata de Corpul de Control al primului-ministru la Sibiu afirmand ca nu exista nereguli la primaria pe care o conduce si ca ii da de gandit faptul ca Victor Ponta, in calitate de candidat la prezidentiale, l-a pus pe prim-ministrul Ponta sa trimita Corpul de Control la primaria contracandidatului, sa faca verificari cu 10 zile inainte de turul 2 al alegerilor.

Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul II. Imi doresc votul tuturor romanilor, dar imi doresc votul direct, fara sa negociez cu politicieni. / Dezbaterea cu Ponta va fi fata in fata, intr-un mediu non-partizan

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca nu va negocia cu candidatii care au iesit din cursa pentru a fi sustinut in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Nu voi negocia cu niciun politician. Imi doresc votul tuturor romanilor, dar imi doresc votul direct, fara sa negociez cu politicieni, a declarat Iohannis. Intrebat ce se va intampla daca alti candidati il vor cauta, Iohannis a raspuns Nu voi negocia. Candidatul ACL a declarat, cu referire la scandalul votului din diaspora, ca Sunt incapabili domnul Pontaco sa organizeze tara, nici macar o zi de alegeri nu au fost in stare sa organizeze. In timpul conferintei de presa, Klaus Iohannis a prezentat si imagini video cu romani din diaspora care au stat cateva ore la coada duminica, fara a isi putea exercita dreptul la vot.

Adevarul Live de la ora 12.00:A castigat deja Victor Ponta presedintia Romaniei? Cine va fi noul premier?

Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, a obtinut 40,33% din voturi,dupa ce au fost numarate mai bine de 98% din sufragii, distantandu-se cu 10 procente de candidatul ACL, Klaus Iohannis. Astazi, Ponta discuta cu liderii PSD din teritoriu pentru a stabili viitorul premier, in cazul in care castiga si al doilea tur al prezidentialelor.

Victor Ponta are trei variante de premier: Tariceanu, Florin Georgescu si George Maior. Tariceanu, principala optiune

Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, a anuntat marti seara ca are trei variante de premier daca va castiga alegerile prezidentiale: Calin Popescu Tariceanu, Florin Georgescu si George Maior. In opinia sa, cea mai buna solutie ar fi Tariceanu, presedintele PLR.

Crin Antonescu, intrebat daca a returnat votul imprumutat de la Victor Ponta in 2009: Nu. Pentru ca nu mi l-a imprumutat (VIDEO)

Fostul lider al PNL, CrinAntonescu, s-a prezentat la urne, duminica, la Scoala Generala Nr. 73, BarbuDelavrancea, pentru a-si exprima dreptul de vot. Fiind intrebat de jurnalisti daca a returnat.

Klaus Iohannis: Solicit candidatului Victor Ponta sa aiba curajul pentru o confruntare corecta/ Premierul sa mandateze staff-ul sau sa negocieze o dezbatere reala cu staff-ul meu

Klaus Iohannis i-a solicitat public lui Victor Ponta sa isi mandateze echipa de campanie sa negocieze organizarea unei dezbateri reale electorale, inainte de turul doi, cu echipa sa. Iohannis il acuza pe Ponta de atituinde aroganta si ii cere public sa renunte la tertipuri, dupa ce Ponta a propus patru dezbateri electorale la patru posturi de televiziune: B1, Realitatea, Romania TV si Antena 3.

Numaratoarea paralela a PSD, fara voturile din diaspora: Victor Ponta- 40,51%, Klaus Iohannis - 29,52%

Social democratii asteapta voturile din diaspora pentru a finaliza numaratoarea. in tara, au adunat toate datele. Ultima centralizare a PSD il pozitioneaza pe Victor Ponta invingator in primul tur al.

Klaus Iohannis: Rezultatul arata foarte clar ca romanii au votat corect

Victor Ponta si Klaus Iohannis incep o noua batalie, pentru prima functie in stat, in turul doi al alegerilor prezidentiale. Klaus Iohannis a declarat, dupa rezultate, ca este singurul candidat ramas.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )