Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis si Victor Ponta, mesaje de condoleante pentru rudele victimelor accidentului aviatic din Franta

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis si Victor Ponta, mesaje de condoleante pentru rudele victimelor accidentului aviatic din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina de Facebook, in care isi exprima solidaritatea fata de familiile victimelor accidentului aviatic petrecut astazi in Franta. Am aflat cu profunda. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj dur pentru penalii partidului

Victor Ponta cere liderilor PSD sa nu se mai planga de justitie pentru ca toti sunt egali in fata legii. Social-democratii care au probleme trebuie sa isi prezinte situatia pentru a-si dovedi.

Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la bilantul MAI pe 2014

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la prezentarea raportului privind activitatea Ministerului Afacerilor Interne pe anul 2014. La sediul MAI a sosit si premierul Victor Ponta.

Ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, vine in Romania. intalnire cu Klaus Ioahannis si Victor Ponta

Ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, face, luni, o vizita la Bucuresti, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta si cu omologul roman, Mircea Dusa,.

Ion Cristoiu, despre atacurile lui Victor Ponta la adresa fostului presedinte: Nu Traian Basescu i-a pus gand rau premierului, ci Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a participat sambata la o conferinta a PMP la Timisoara. Totodata Victor Ponta a tinut un discurs in cadrul Consiliului National al PSD, care a avut loc tot sambata. in.

Vicepremierul Oprea, despre Ponta: E un baiat de mare viitor, un om destept!. Cum lucreaza cu Klaus Iohannis

Vicepremierul Gabriel Oprea, liderul formatiunii cu ajutorul careia PSD se mentine la guvernare, a declarat luni, la Realitatea TV, ca are incredere in premierul Victor Ponta si i-a schitat un portret elogios.

Unde este Klaus Iohannis, cel ales pe 16 noiembrie 2014?

Au trecut patru luni de cand un candidat la prezidentiale ne-a promis ca o sa ne luam tara inapoi si nu avem inca dovezi temeinice ca o sa se tina de cuvant. Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale din 16 noiembrie, dar nu reuseste inca sa fie liderul acestei tari, pe care o lasa in continuare pe mainile unora ca Victor Ponta, Liviu Dragnea sau Gabriel Oprea.

Victor Ponta preia interimatul la Ministerul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul prin care a luat act de demisia lui Darius Valcov din functia de ministru al Finantelor Publice, respectiv cel prin care premierul Victor Ponta preia interimatul la acest minister, conform Mediafax.

Ministrul britanic al Apararii se intalneste, luni, cu Klaus Iohannis

Ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, se va intalni, luni, la Bucuresti, cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta si cu omologul roman, Mircea Dusa, informeaza Mediafax.

Victor Ponta: In 2016, ne confruntam cu o Opozitie destul de impotenta. Sta si asteapta ca ne da DNA-ul jos

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, sambata, in Consiliul National, ca in 2016, se confrunta cu o opozitie destul de impotenta:, care acum asteapta ca ii va da DNA-ul jos de la guvernare, iar la anul vor spera ca va castiga Iohannis alegerilor in locul lor, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Si eu daca traiam in strainatate si vedeam la televizor ce-i la sectiile de vot as fi venit sa votez contra lui Ponta/ N-are rost sa ne jelim. Ce sa fac? Sa zic ca socru-meu e urmarit, cumnatul meu, mama mea?

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a atras sambata atentia colegilor de partid ca turul doi al alegerilor prezidentiale inseamna emotie si a aratat ca a gresit considerand, la fel ca si Adrian Nastase, ca aceste alegeri se castiga doar cu ratiune. De asemenea, el le-a cerut liderilor partidului sa nu se jeleasca, pentru ca au primit o responsabilitate de la cetateni si a afirmat ca este o greseala faptul ca el, ca si Adrian Nastase, a dorit unitate, tinandu-i la un loc pe oameni ca Mircea Geoana sau Marian Vanghelie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )