Libnet.ro
UNICEF

15:16

Klaus Iohannis, vizite externe de un milion de euro

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, vizite externe de un milion de euro

Presedintele Klaus Iohannis, in sapte luni de mandat, a cheltuit aproximativ un milion de euro pe 19 deplasari in strainatate. Lista deplasarilor in strainatate ale Presedintelui Klaus Iohannis, in perioada. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis vrea sa sustina un discurs in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare Presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si Presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu-Stefan Zgonea. Iohannis solicita sa adreseze Parlamentului un.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de incurajare pentru echipa nationala de fotbal: Sunt cu gandul alaturi de jucatori si sper din toata inima sa se califice la EURO 2016. Hai Romania!

Pr;edintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj de incurajare pentru selectionata Romaniei. Pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei urmeaza doua meciuri foarte dificile. Voi urmari meciul de.

Lucrari de 1,2 milioane de euro la vila lui Klaus Iohannis: ii facem toata casa din nou

Presedintele Klaus Iohannis isi continua lucrarile la Vila Lac 3, care au inceput in urma cu sase luni. Romania TV a difuzat noi imagini, realizate cu camera ascunsa, in care muncitorii se plang ca au.

Klaus Iohannis: Romania va continua sa sprijine eforturile de integrare europeana ale Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi, diplomatilor romani ca tara noastra va trebui sa sprijine in continuare eforturile de integrare europeana ale Republicii Moldova si Georgiei, dar si ale.

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe vicepremierul slovac, Miroslav Lajcak. Criza refugiatilor si situatia din Ucraina, printre temele de discutie

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe vicepremierul si ministrul Afacerilor Externe al Slovaciei, Miroslav Laj269;ak, care participa la editia din acest an a Reuniunii Anuale a Diplomatiei.

Vara lui Klaus Iohannis s-a terminat: Presedintele a fost intr-o foarte lunga vacanta, indepartandu-se de romani

S-a incheiat prima vara din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis. in aceasta perioada, seful statului a avut parte si de primele huiduieli din partea romanilor nemultumiti ca acesta mai mult.

Klaus Iohannis s-a intalnit astazi cu delegatia landului austriac Tirol

Presedintele Klaus Iohannis a primit astazi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a landului austriac Tirol, din care au facut parte guvernatorul landului, Gunther Platter, si presedintele parlamentului de land, Herwig van Staa.

Klaus Iohannis: Migratia ramane o provocare majora. Ce masuri de rezolvare a crizei propune presedintele

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi, ambasadorilor romani ca migratia va ramane o provocare majora la nivel european si vor trebui puse in aplicare masurile convenite, atat de relocare a.

Klaus Iohannis l-a decorat pe cercetatorul Stefan Hell, laureat al premiului Nobel, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, vineri, pe prof. univ. dr. Stefan Hell, laureat al premiului Nobel in 2014, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, cu Ordinul National Steaua.

Puya, mesaj pentru Klaus Iohannis, la Sibiu: Ati dat primul presedinte rapper - Yo... Hannis! il rugam sa nu-i uite pe cei care au stat la coada sa-l voteze! (VIDEO)

Prezent la Sibiu la a patra editie a galei Media Music Awards, Puya a lansat un mesaj la adresa lui Klaus Iohannis. Cunoscutul interpret le-a spus sibienilor ca spera ca presedintele sa isi respecte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )