Libnet.ro
UNICEF

13:15

Klaus Iohannis: Voi face tot ce tine de mine pentru ca valorile statului de drept si ale justitiei independente sa nu fie afectate

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Voi face tot ce tine de mine pentru ca valorile statului de drept si ale justitiei independente sa nu fie afectate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca va face tot ce tine de el, ca presedinte, pentru ca valorile statului de drept, ale democratiei liberale si ale justitiei independente si eficiente sa nu fie afectate. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Voi face tot ce tine de mine pentru ca valorile statului de drept si ale justitiei independente sa nu fie afectate

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, la Palatul Cotroceni, cu sefii misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti. O buna parte a eforturilor noastre este in acest moment indreptata catre.

Iohannis: Voi face tot ce tine de mine pentru ca valorile statului de drept si ale justitiei independente sa nu fie afectate (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, in fata ambasadorilor straini acreditati la Bucuresti, ca va face tot ce tine de el, ca presedinte, pentru ca valorile statului de drept, ale democratiei liberale si ale justitiei in.

IOHANNIS, CATRE AMBASADORII STRAINI: Voi face ce tine de mine ca statul de drept sa nu fie afectat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la intalnirea cu sefii de misiuni diplomatice acreditati la Bucuresti, ca va face tot ceea ce tine de el pentru ca democratia si statul de drept din Romania sa nu fie afectate.

Ion Cristoiu, radiografia mandatului de presedinte al lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu face, pe blogul sau, o radiografie a ceea ce a facut presedintele Klaus Iohannis si a ceea ce a declarat acesta in cei cinci ani de mandat cu prilejul sarbatorilor organizate in.

Klaus Iohannis, MESAJ FERM pentru Guvern: Sa coboare cu picioarele pe pamant si sa inceteze experimentele fiscale cu economia Romaniei. Sa vina cu un buget realist pentru 2019 (VIDEO)

Atac devastator al presedintelui Klaus Iohannis la adresa guvernantilor. in cadrul unui eveniment organizat de catre Camera de comert romano-germana, seful statului a denuntat schimbarile facute de guvernul PS.

Klaus Iohannis, un nou atac la Guvern

Klaus Iohannis a criticat din nou Guvernul, marti seara, in discursul tinut la Camera de Comert. Ne aflam la inceputul unui an important pentru viitorul Romaniei. Ma refer atat la presedintia.

Klaus Iohannis:Aderarea Romaniei la Schengen reprezinta in continuare o prioritate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca aderarea Romaniei la Schengen reprezinta in continuare o prioritate pentru tara noastra. Reiterez faptul ca aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Planul secret al PSD impotriva lui Klaus Iohannis

Plan de ultima ora al PSD in lupta cu Klaus Iohannis. Pentru ca presedintele refuza de atata timp sa numeasca ministrii propusi de Viorica Dancila, partidul de guvernamant ia in calcul restructurarea.

Klaus Iohannis: Solicit Guvernului sa vina cu un buget realist

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, marti, Executivului sa prezinte un buget de stat realist. Solicit Guvernului sa vina cu un buget realist pe 2019, a spus Iohannis, la receptia organizata de.

Deputat PSD, atac dur la Klaus Iohannis: Ignora istoria si legea!

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a decora o serie de supravietuitori ai Holocaustului starneste controverse. Si nu gestul in sine, ci faptul ca printre persoanele decorate nu s-a aflat niciun.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )