Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a votat la alegerile locale: Este foarte important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a votat la alegerile locale: Este foarte important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile locale, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la urne in jurul orei 9. 30, iar dupa ce si-a exprimat optiunea electorala a. continuă pe B1

Robert Negoita: Este foarte important sa iesim sa votam. Am votat pentru continuitate (VIDEO)

Robert Negoita, primar al Sectorului 3 si candidat din partea Aliantei Bucuresti 2020 pentru un nou mandat de edil, a votat duminica, la alegerile locale, jurul orei 10. La iesirea de la vot, Negoita a.

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a votat iar fara sotia lui. Unde este Carmen?

Alegeri locale 2020. Presedintele Klaus Iohannis a venit astazi la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020. El a mers insa fara sotia sa, Carmen Iohannis, care voteaza la Sibiu. Klaus Iohannis a votat la liceul Jean Monnet din Capitala. De altfel, cei doi nu au mai aparut impreuna de mai bine de un .

CRISTIAN BUSOI, VICEPRESEDINTELE PNL: E foarte important sa se mearga la vot, respectand toate normele de siguranta necesara

Vicepresedintele Partidului National Liberal, europarlamentarul Cristian Busoi, a declarat astazi, la Targu Mures, ca este foarte important ca alegatorii sa se prezinte la urne, la alegerile de duminica, cu respectarea normelor de protectie necesare, si sa nu se lase descurajati de formatiuni politice care ar avea interesul sa ii tina acasa.

Ion Iliescu nu a votat la alegerile locale. Motivul invocat: Pandemia de coronavirus

Ion Iliescu nu a votat la alegerile locale, motivul invocat de reprezentantii SPP fiind pandemia de coronavirus. Fostul presedinte nu a solicitat nici urna mobila. Nu este insa pentru prima oara cand acesta nu participa la procesul electoral, el fiind absent si de la ultimele alegeri europarlamentare care au avut loc anul trecut.

Klaus Iohannis, la vot: E important sa ne uitam bine la candidati

Alegeri locale 2020. Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, in jurul orei 9. 35, la liceul Jean Monnet, din Capitala si i-a indemnat pe toti romanii sa mearga la urne.

Klaus Iohannis, la vot: Este important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa decida

Presedintele Klaus Iohannis a mers duminica dimineata la vot, in jurul orei 9. 35, la liceul Jean Monnet, din Capitala. Dupa ce a votat a spus tuturor celor prezenti ca este important ca tooti romanii sa mearga la vot sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru.

Alegeri locale 2020. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, inainte de scrutinul din 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook, prin care ii indeamna pe oameni sa mearga la vot, duminica, pe 27 septembrie, la alegerile locale.

Botosani: Un barbat este cercetat penal dupa ce a votat de doua ori la alegerile locale

Un barbat in varsta de 79 de ani din Botosani este anchetat penal dupa ce a votat de doua ori la alegerile locale de duminica,conform Agerpres. ro. Un purtatorul de cuvant al Inspectoratului de.

Klaus Iohannis indeamna romanii sa iasa la vot: De cei care vor castiga depinde ca scoala si spitalul din localitatea in care traim sa fie modernizate, drumurile sa fie reparate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video, prin care i-a indemnat pe romani sa iasa la vot la alegerile locale de duminica, respectand masurile de protectie sanitara, menite sa previna.

Ciprian Ciucu: ii astept pe oameni la vot si e foarte important ca ei sa vina, ca noi sa castigam si sa putem construi noul Bucuresti (VIDEO)

Ciprian Ciucu, candidatul PNL sustinut de USR-PLUS la Primaria Sectorului 6, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca in aceasta campanie electorala pentru alegerile locale au exista prea multe atacuri murdare si.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )