Libnet.ro
UNICEF

01:06

Klaus Iohannis, de Ziua egalitatii de sanse: Egalitatea de gen trebuie sa devina realitate in Romania

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, de Ziua egalitatii de sanse: Egalitatea de gen trebuie sa devina realitate in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a scris, vineri, un mesaj pe contul sau de Facebook, cu ocazia Zilei egalitatii de sanse intre femei si barbati im care spune ca respectul fata de cei din jurul nostru este o virtute iar egalitatea de gen trebuie sa devina realitate intr-o Romanie moderna. continuă pe România Liberă

Iohannis: Egalitatea de gen trebuie sa devina realitate in Romania

Klaus Iohannis a transmis un mesaj, cu ocazia Zilei egalitatii de sanse intre femei si barbati. El a aratat ca respectul fata de cei din jurul nostru este o virtute iar egalitatea de gen trebuie sa devina.

Klaus Iohannis, dupa vizita in Polonia: Libertatea si pacea nu trebuie niciodata subintelese, ci intarite

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii de presa la Aeroportul Henri Coanda, dupa sosirea din Polonia unde a participat la manifestarile de marcare a 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi.

Klaus Iohannis: MCV e un instrument care si-a dovedit utilitatea, trebuie sa ajunga la finalizare

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca Mecanismul de cooperare si Verificare trebuie sa se indrepte spre finalizare. Seful statului a precizat ca MCV-ul este un instrument care si-a dovedit utilitatea.

Klaus Iohannis, despre MCV: Este un instrument care si-a dovedit utilitatea. Trebuie sa ajunga la finalizare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Mecanismul de Cooperare si Verificare este un instrument care si-a dovedit utilitatea dar care, asa cum am discutat si cu reprezentantii Comisiei Europene si cu reprezentantii Consiliului European, trebuie sa ajunga in faza de finalizare.

Klaus Iohannis despre valul de modificari la Codul Penal si de Procedura Penala: Aceste modificari propuse sunt neavenite, am o parere foarte proasta. Lupta anticoruptie trebuie sa continue cu toata forta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la intoarcerea dintr-o vizita de doua zile in Polonia, comentand modificarile propuse in Parlament la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala, ca Dupa parerea mea, lupta anticoruptie trebuie sa continue in toata forta si cu toata forta. Aceste modificari propuse sunt neavenite, am o parere foarte proasta. Si altii au nemultumiri pe care le-au exprimat in spatiul public. Proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala si a Codului Penal, care lasa procurorii fara o serie de instrumente de ancheta, a fost prezentat in premiera, luni, de Hotnews. ro.

Ultimatum pentru Klaus Iohannis: Cat trebuie sa mai asteptam pana sa simtim ca tara are un presedinte care raspunda interesului si prioritatilor publice si nationale? Tace imbufnat de luni de zile. Timpul de gandire si ezitare a trecut

Presedintele Klaus Iohannis pare sa-si piarda din ce in ce mai multi sustinatori. Cei care au iesit in numar mare pentru a-l vota in noiembrie 2014 si-au pierdut rabdarea cu presedintele tarii si ii.

Klaus Iohannis critica modificarile la Codul Penal: Sunt neavenite. Am o parere foarte proasta, nu sunt de acord cu ele (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca nu este de acord cu modificarile pe care unii parlamentari vor sa le implementeze codului Penal. Dupa parerea mea, lupta anticoruptie trebuie sa continue.

Klaus Iohannis: Modificarile la Codul Penal sunt NEAVENITE. Am o parere foarte proasta

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, vineri, la sosire din vizita din Polonia ca modificarile propuse la Codul Penal si cel de procedura penala, in Parlament, sunt neavenite, adaugand ca are o parere foarte proasta despre aceste initiative si ca lupta anticoruptie trebuie sa continue in toata forta.

Klaus Iohannis: Victor Ponta face vizite externe de capul lui. Probabil asa a inteles domnul Ponta politica externa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, vineri, de pe aeroportul Otopeni. Iohannis a explicat ca a participat la evenimentele organizate la Gdansk, pentru a marca.

Klaus Iohannis participa la manifestarile ce marcheaza 70 de ani de la terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Klaus Iohannis va participa la manifestatiile ce marcheaza 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, informeaza Administratia prezidentiala. Iohannis a fost invitat de catre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )