Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, de Ziua Principatelor: n locul Unirii, guvernantii au preferat o harmalaie populista si pericliteaza viitorul tarii printr-o avalansa de masuri cu efecte care se arata dezastruoase

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, de Ziua Principatelor: n locul Unirii, guvernantii au preferat o harmalaie populista si pericliteaza viitorul tarii printr-o avalansa de masuri cu efecte care se arata dezastruoase

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri, la Iasi, cu ocazia manifestarilor dedicate Zilei Unirii Principatelor, ca cei de la putere au preferat o harmalaie populista si o jalnica topaiala legislativa si administrativa, in locul unei guvernari responsabile, in timp ce regiuni istorice sunt private de mari proiecte. Seful statului a mai spus ca actualii guvernanti pericliteaza viitorul tarii printr-o avalansa de masuri cu efecte care se arata dezastruoase. continuă pe Hotnews

KLAUS IOHANNIS: Guvernantii au preferat o harmalaie populista si o jalnica topaiala legislativa si administrativa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Iasi, ca, la 160 de ani de la Unirea Principatelor Romane, guvernantii au preferat o harmalaie populista si o jalnica topaiala legislativa si administrativa.

ZIUA PRINCIPATELOR ROMANE 2019. Rasturnare de situatie in privinta zilei de 25 ianuarie

ZIUA PRINCIPATELOR ROMANE 2019 Ministerul Sanatatii a anuntat suspendarea cursurilor in scoli din cauza gripei pe data de 25 ianuarie. ZIUA PRINCIPATELOR ROMANE 2019 in cel mai scurt timp,.

KLAUS IOHANNIS: Deprecierea leului - rezultatul guvernarii PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu privire la deprecierea leului in fata euro, ca PSD guverneaza prost si acest lucru se reflecta si in cursul de schimb.

KLAUS IOHANNIS: Documentele pentru numirea ministrilor, analizate la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca ultimele documente trimise de premierul Viorica Dancila pentru numirea Liei-Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii si a lui Mircea Draghici la Transporturi sunt in analiza departamentului de specialitate al Administratiei Prezidentiale iar un raspuns va fi dat intr-un timp rezonabil.

Prima reactie a Guvernului la atacul lui Klaus Iohannis: Pentru noi este un punct negativ. Toti considera neserioasa aceasta abordare

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, a vorbit, marti, despre audierile dinComisiade Specialitate a Perlamentului European de la Bruxelles, dar si despre declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu pr.

Klaus Iohannis continua sa o tina in asteptare pe Viorica Dancila in privinta numirilor din Guvern

Klaus Iohannis continua sa o tina in asteptare pe Viorica Dancila in privinta numirilor din Guvern. Presedintele spune ca a primit a treia scrisoare in care Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici.

Klaus Iohannis: PSD guverneaza prost. Rezultatul se vede si in cursul de schimb

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, cu privire la deprecierea leului in fata euro, ca PSD guverneaza prost si acest lucru se reflecta si in cursul de schimb. Sigur ca sunt motive de.

Augustin Lazar: L-am cunoscut pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce s-a consumat toata procedura de numire

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni seara, ca afirmatia ca ar fi semnat o ordonanta de clasare a unui dosar care l-ar viza pe presedintele Klaus Iohannis este ridicola si sustine ca l-a cunoscut pe seful statului dupa ce s-a consumat toata procedura de numire.

Codrin Stefanescu: in Sibiu exista o omerta in jurul lui Klaus Iohannis

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat astazi la Sibiu sa sibienii ar trebui sa inteleaga ca in judet exista o omerta instaurata de presedintele Klaus Iohannis si camarila sa.

SONDAJ: Sunteti de acord cu suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis?

Catalin Radulescu a declarat ca va propune, in Comitetul Executiv al partidului, suspendarea presedintelui Klaus Iohannis pentru o perioada de 7 zile pentru ca, in acel interval, cel care detine interimar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )