Libnet.ro
UNICEF

09:47

Kosovo: Un lider sarb a fost impuscat mortal

Hotnews Hotnews,
 Kosovo: Un lider sarb a fost impuscat mortal

Un important politician sarb din Kosovo, Oliver Ivanovic, a fost impuscat mortal marti dimineata in zona sarba din Mitrovica, au declarat pentru AFP un membru al partidului sau, Bozovic, si avocatul sau, Nebojsa Vlajic. continuă pe Hotnews

Un barbat a fost impuscat mortal in timpul unei partide de vanatoare

Un barbat in varsta de 50 de ani a fost impuscat astazi, in jurul pranzului, in timpul unei partide de vanatoare.

Un barbat a fost impuscat mortal la vanatoare in Caras-Severin

Un barbat, in varsta de 50 de ani, a murit duminica la vanatoare in Caras-Severin, dupa ce a fost impuscat din greseala de un coleg vanator. Acesta a vrut sa.

Asasinat teribil in Balcani. Lider politic, impuscat mortal in fata biroului

Unul din principalii lideri politici ai sarbilor din Kosovo, Oliver Ivanovic, a fost impuscat mortal marti dimineata in fata biroului sau din Kosovska Mitrovica, in nordul Kosovo, transmit AF.

Vanator impuscat mortal in raionul Sangerei

Un vanator in varsta de 48 de ani a fost impuscat mortal in dimineata zilei de sambata, 13 ianuarie, in timpul unei vanatori de fazani in extravilanul localitatii Nicolaevca din raionul Sangerei. Seful Directiei generale securitate publica IGP, Marin Maxian, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca oamenii legii au fost sesizati in jurul orei 10. 40, transmite IPN.

Tragedie in Caras-Severin. Un barbat si-a impuscat mortal colegul de vanatoare

Un barbat in varsta de 50 de ani a fost impuscat mortal, din greseala, la o partida de vanatoare care a avut loc in apropiere de orasul Otelu Rosu din judetul Caras-.

Caras-Severin: Barbat impuscat mortal la o partida de vanatoare

Un barbat in varsta de 50 de ani a fost impuscat mortal, din greseala, la o partida de vanatoare care a avut loc in apropiere de orasul Otelu Rosu din judetul Caras- Severin, transmite News. ro.

Un vanator a fost impuscat mortalla o partida organizata inzona Otelul Rosu

O vanatoare in zona Valea Jgheabului judetul Caras-Severin), care a fost organizata duminica, s-a incheiat tragic prin moartea unui vanator.

Un tanar a fost injunghiat mortal la metrou! E socant ce au facut oamenii in loc sa ii acorde primul ajutor

Un tanar de 22 de ani a fost injunghiat mortal intr-o statie de metrou. Andy Brigite si-a dat ultima suflare chiar in statia de metrou Chatelet-Les Halles RER din Paris, dupa ce a fost injunghiat mortal de catre un.

A fost muscat mortal de o cobra in timp ce incerca sa o faca mai putin periculoasa. Cum voia un barbat sa reuseasca acest lucru

Un barbat a fost muscat mortal de o cobra in timp ce acesta incerca sa ii coasagura cu ata pentru a nu mai reprezenta un pericol. Soferul auto din India a gasit reptila veninoas?.

DOLIU in lumea MODEI! Un cunoscut model a fost iNJUNGHIAT mortal in plina strada. Prietenii sunt in stare de SOC: inca nu ma simt pregatita sa accept (FOTO)

Modelul Harry Uzoka, in varsta de 25 de ani, a fost injunghiat mortal pe o strada din Londra. Moartea sa subita a socat industria modei, acesta fiind considerat un simbol pentru baietii de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )