Libnet.ro
UNICEF

23:45

Kovesi are din nou probleme. Cum o afecteaza decizia Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Playtech Playtech,
Kovesi are din nou probleme. Cum o afecteaza decizia Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Laura Codruta Kovesi are din nou probleme, dupa ce Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) a decis disjungerea partii care o vizeaza din dosarul in care au fost trimisi in judecata Lucian Onea fostul sef al DNA Ploiesti) si procurorul Mircea Negulescu. SIIJ a decis disjungerea dosarului pentru Laura Codruta Kovesi SIIJ l-a . continuă pe Playtech

Ilie Nastase recidiveaza. A jignit-o din nou pe Serena Williams: A slabit, trebuie sa o ridice cu macaraua!

Ilie Nastase o tine pe Serena Williams din jignire in jignire. Ce spune fostul mare tenismen roman despre sportiva care va juca sambara in finala de la Wimbledon cu Simona Halep? Ilie Nastase, jigniri fara precedent pentru Serena Williams Ilie Naastase ii aduce iar mari jigniri Serenei Williams, una dintre cele mai cunoscute jucatoare din .

VIDEO Masinile Google, din nou in Romania: Street View in Delta Dunarii. Cum poate ajuta Google Maps afacerile

Vara aceasta, 31 de orase din Romania vor fi strabatute de masinile Google Street View care vor actualiza imaginile de pe Google Maps. Dan Oros, head of marketing pe Romania la Google si YouTube, a explicat pentru StartupCafe cum functioneaza tehnologia care transforma lumea inconjuratoare in imagini, cum sunt fotografiate locurile in care nu pot ajunge masinile Google 8213; precum Delta Dunarii sau interiorul Palatului Parlamentului, dar si cum poate ajuta Google Maps afacerile.

Liga 1 porneste din nou la drum - FC Viitorul vs Dinamo, derbiul din etapa intai

Campionatul Romaniei, Liga I, se reia astazi, iar FC Viitorul - Dinamo, programat, luni, este derbiul primei etape. Prima partida din noua stagiune va fi cea dintre FC Voluntari si Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Subiectele zilei: Dihonie in PSD. Dancila e la cutite cu ministrul Justitiei. Iordache e din nou influent in Guvern; Cine sunt prezumtivii violatori din Mulheim?; Cronica SF a unei bubuituri care a cutremurat Iasul

Un sistem bolnav a dus la moartea in bataie a unui copil de 9 ani in Cluj de propria mama. Detaliile incredibile din monitorizarea copiilor dupa ce au ajuns in grija mamei. Locul cu cel mai aglomerat trafic din Bucuresti, transformat in santier pentru amplasarea unui monument inalt de patru etaje. La noapte incepe ridicarea santierului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )