Libnet.ro
UNICEF

20:45

Kovesi a contestat la Curtea Suprema masura preventiva a controlului judiciar

Adevărul Adevărul,
Kovesi a contestat la Curtea Suprema masura preventiva a controlului judiciar

Laura Codruta Kovesi a contestat la inalta Curte de Casatie si Justitie masura preventiva a controlului judiciar. Contestatia a fost depusa astazi la ICCJ si se va judeca saptamana viitoare. continuă pe Adevărul

Kovesi a contestat la inalta Curte controlul judiciar impus de procuroarea Adina Florea

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a contestat la Curtea Suprema masura preventiva a controlului judiciar, luata intr-un dosar pe rolul sectiei speciala de anchetare a magistratilor. Cauza se afla in.

Laura Codruta Kovesi a atacat la Curtea Suprema punerea ei sub control judiciar

Laura Codruta Kovesi a contestat la Curtea Suprema decizia Sectiei Speciale de anchetare a magistratilor de a o plasa sub control judiciar. Procurorii au anuntat oficial vineri ca fosta sefa a DNA a fost pusa sub control judiciar, cu interdictie de a.

Laura Codruta Kovesi contesta masura controlului judiciar

Update 13. 10: Laura Codruta Kovesi a contestat la inalta Curte masura controlului judiciar Update 11. 30: Urmatorul termen pentru controlul judiciar este luni, 1 aprilie, cand fosta sefa a DNA se va prezenta din.

Instanta suprema judeca miercuri contestatia depusa de Kovesi impotriva controlului judiciar

Instanta suprema va judeca, miercuri, contestatia depusa de fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi impotriva masurii controlului judiciar dispusa impotriva ei de procurorii Sectiei pentru investigarea.

Cat de mult o afecteaza pe Kovesi masura controlului judiciar in negocierile pentru sefia Parchetului European

Europarlamentarul PNL Marian Jean Marinescu sustine, intr-o declaratie pentru Adevarul, ca masura controlului judiciar, dispusa de procuorul Adina Florea pentru Laura Codruta Kovesi, ar putea provoca o amanare a negocierilor dintre Parlamentul European si Consiliul UE pe tema sefiei Parchetului European. Urmatoarea runda de negocieri la Bruxelles va avea loc saptamana viitoare.

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat la Politie in urma controlului judiciar: Sunt un procuror care le inspira teama celor care vor sa fure linistit in Romania

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat vineri dimineata la Sectia 18 Politie din Bucuresti, in cadrul procedurii de control judiciar.

Curtea Suprema se gandeste sa conteste decizia CCR cu privire la completele de 5 judecatori la Curtea Europeana de Justitie

Curtea Suprema ar putea ataca la Curtea de Justitie a Uniuniii Europene decizia Curtii Constitutionale cu privire la nelegala compunere a completelor de 5 judecatori.

Cine e judecatoarea care se va pronunta asupra cererii lui Kovesi de ridicare a controlului judiciar

Doamna judecator Francisca Vasile, cea care a decis redeschiderea dosarului Tel Drum, urmeaza sa sa pronunte miercuri, 3 aprilie, asupra cererii Laurei Codruta Kovesi de ridicare a masurii preventive de control judiciar impuse de Adina Florea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )