Libnet.ro
UNICEF

14:30

Kovesi, discurs despre anticoruptie in Parlamentul European. Antena 3 transmite LIVE declaratiile sefei DNA

Antena3 Antena3,
Kovesi, discurs despre anticoruptie in Parlamentul European. Antena 3 transmite LIVE declaratiile sefei DNA

Desi in tara curg acuzatiile la adresa ei legate de modul in care ar fi influentat raportul Inspectiei Judiciare, Laura Codruta Kovesi a plecat la Bruxelles. Sefa DNA este invitata sa tina un. continuă pe Antena3

Discurs al Laurei Codruta Kovesi la Parlamentul European: Actiunile DNA pot avea efect durabil doar daca sunt dublate de actiuni preventive desfasurate de celelalte institutii si autoritati ale statului

Actiunile noastre pot avea efect durabil doar daca sunt dublate de actiunile preventive desfasurate de celelalte institutii si autoritati ale statului, de mediul educational si cel de afaceri, a afirmat marti procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, intr-un discurs tinut marti la conferinta cu tema Lectii de invatat din Romania: schimb de bune practici intre autoritatile anticoruptie din Romania si Ucraina, organizata la Bruxelles de Parlamentul European.

Kovesi, in Parlamentul European: Actiunile noastre pot avea efect durabil daca sunt dublate de actiuni preventive

Actiunile procurorilor anticoruptie pot avea efect durabil doar daca sunt completate cu activitati preventive desfasurate de institutiile abilitate, a afirmat marti procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, la o conferinta organizata la Bruxelles de Parlamentul European.

Liviu Plesoianu a intrebat-o pe Laura Codruta Kovesi, in timpul dezbaterii anticoruptie de la Bruxelles, daca a fost acasa la Gabriel Oprea in seara dinaintea alegerilor din 2009

Deputatul PSD Liviu Plesoianu, insotit de jurnalistii Mirel Curea Evenimentul Zilei) si Razvan Savaliuc Luju. ro) a fost prezent marti la dezbaterea pe teme anticoruptie organizata la Parlamentul European, unde sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a tinut un discurs. Plesoianu, care este membru al comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile din 2009, a venit la Bruxelles special pentru a o intreba pe Laura Codruta Kovesi: Ca procuror general al Romaniei in 2009, ce ati cautat, ce ati facut in seara alegerilor prezidentiale acasa la un om politic, alaturi de alti oameni politici si alaturi de sefii SRI?.

Actiunile noastre pot avea efect durabil daca sunt dublate de actiuni preventive

Actiunile Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pot avea efect durabil doar daca sunt dublate de activitati preventive desfasurate de celelalte institutii ale statului, a afirmat astazi procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, la Bruxelles, la o dezbatere organizata de Parlamentul European.

Be Eu: Parlamentul European a aprobat infiintarea Parchetului European

Membrii Parlamentului European au aprobat infiintarea Parchetului European, institutie care va asigura o mai buna protectie a fondurilor europene, a anuntat Comisia Europeana, pe pagina electronica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )