Libnet.ro
UNICEF

09:15

KOVESI, LA IESIREA DIN SECTIA 18 POLITIE: Se incearca oprirea mea de a ocupa functia de procuror-sef european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KOVESI, LA IESIREA DIN SECTIA 18 POLITIE: Se incearca oprirea mea de a ocupa functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi a declarat, astazi, la iesirea din Sectia 18 Politie ca se incearca prin orice mijloace oprirea sa de a ocupa functia de procuror-sef european pentru care candideaza. Este evident ca sunt parte a unei campanii de hartuire, a spus Kovesi, care a adaugat ca se va vedea ulterior daca ceea ce se intampla in tara va afecta sansele sale de a deveni procuror-sef european. continuă pe Ziarul Bursa

Laura Codruta Kovesi, la Sectia 18 de Politie: Este evident ca sunt parte a unei campanii de hartuire

Update 11. 30: Urmatorul termen pentru controlul judiciar este luni, 1 aprilie, cand fosta sefa a DNA se va prezenta din nou la Politie. Update 11. 10: Laura Codruta Kovesi a semnat controlul judiciar. La final a.

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat la Politie in urma controlului judiciar: Sunt un procuror care le inspira teama celor care vor sa fure linistit in Romania

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat vineri dimineata la Sectia 18 Politie din Bucuresti, in cadrul procedurii de control judiciar.

KOVESI, LA IESIREA DIN SEDIUL CSM: Ambele cauze au fost amanate

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a anuntat ca ambele cauze discutate, astazi, de Sectia pentru procurori in materie disciplinara au fost amanate.

Kovesi s-a prezentat la Politie pentru controlul judiciar: Sunt un procuror care a reusit sa inspire teama celor care vor sa fure linistiti in Romania

Laura Codruta Kovesi s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Sectiei 18 de Politie din Capitala, pentru a semna pentru controlul judiciar sub care a fost plasata de procurorii de la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul privind repatrierea lui Nicolae Popa, transmite Mediafax. 09 Sunt un procuror care a reusit sa inspire teama celor care vor sa fure linistiti in Romania, a declarat Kovesi la iesirea din sectia de politie.

UPDATE Kovesi, pusa sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 18 de politie din Bucuresti: Se incearca intimidarea mea

Fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat vineri, la ora 11:00, la Sectia 18 de politie din Bucuresti, una dintre obligatiile impuse de Sectia Speciala in cadrul procedurii de control judiciar dictate de procurorul Adina Florea. Fosta sefa DNA nu a comentat dosarul penal subliniind ca a fost un procuror care a reusit sa inspire teama in cei care vor sa fure linistiti in Romania.

Laura Codruta Kovesi, interdictie de a activa la Parchetul General

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat vineri dimineata la Sectia 18 Politie din Bucuresti, in cadrul procedurii de control judiciar. Potrivit unor surse judiciare, Kovesi are mai multe.

Kovesi, audiata din nou la Sectia Speciala

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, este audiata, joi, din nou la sectia de anchetare a magistratilor. Kovesi este urmarita penal in doua dosare instrumentate de controversata sectie de anchetare a infractiunilor din justitie.

Laura Codruta Kovesi da cu subsemnatul la Politie

Laura Codruta Kovesi da cu subsemnatul la Politie. Este asteptata astazi sa se prezinte la ora 11. 00, asa cum dicteaza controlul judiciar. Laura Codruta Kovesi a fost pusa, joi seara, sub control judiciar,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )