Libnet.ro
UNICEF

22:45

Kovesi, mesaj pentru Liviu Dragnea: Investigam fapte, nu alegem tinte. Ce a dezvaluit despre dosarul Tel Drum (VIDEO)

B1 B1,
Kovesi, mesaj pentru Liviu Dragnea: Investigam fapte, nu alegem tinte. Ce a dezvaluit despre dosarul Tel Drum (VIDEO)

A mai existat un dosar Tel Drum la DNA, dar a fost clasat in 2010, sub conducerea lui Daniel Morar, a anuntat Laura Codruta Kovesi. Actualul procuror sef al DNA sustine ca institutia pe care o conduce nu. continuă pe B1

KOVESI, MESAJ DUR pentru LIVIU DRAGNEA! DOSARELE BOMBONICA si REFERENDUM sunt NIMIC fata de asta!

Kovesi, despre dosarul lui Dragnea: A mai fost un dosar Tel-Drum inchis in 2010, prin clasare. Am investigat dupa 2013 - copy.

Europarlamentarul Catalin Ivan, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: Este cea mai proasta perioada a PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan trage un semnal de alarma cu ceea ce se intampla in PSD. Politicianul nu uita sa il atace din nou pe Liviu Dragnea. Este cea mai proasta.

Dana Grecu, nemultumita ca Laura Kovesi nu l-a salutat pe Liviu Dragnea la Ambasada Frantei: Nu stiu daca se face!

Jurnalista Dana Grecu si-a exprimat, vineri, in cadrul emisiunii pe care o modereaza la Antena 3, nemultumirea ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a trecut pe langa presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, fara sa il salute, in contextul in care ambii au fost prezenti la o receptie a Ambasadei Frantei, organizata cu ocazia Zilei Nationale. Mai mult, aceasta a comentat, ironic, ca sefa DNA ar avea o casca in urechi unde i se sopteste obstacol, obstacol pe partea dreapta, Liviu Dragnea, Liviu Dragnea, ocoliti!.

VESTI CRUNTE de la DNA pentru Liviu Dragnea....

Fostul deputat Adrian Simionescu si afaceristul Marian Fiscuci, ambii considerati apropiatii lui Liviu Dragnea, au fost audiati vineri la DNA. Potrivt News. ro, la iesirea din sediul DNA, unde nu au stat mai.

Liviu Dragnea, atac la adresa Codrutei Kovesi: Ma astept sa fiu audiat si daca ploua (VIDEO)

Liviu Dragnea este in razboi deschis cu DNA. Liderul PSD a rabufnit la adresa Laurei Codruta Kovesi, in urma anchetelor in care sunt vizati apropiatii sai din firma Teldrum. Dragnea se.

Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea: Vrea sa includa Hidroelectrica in Fondul National de Dezvoltare ca sa o treaca pe degeaba de la statul roman, la niste prieteni din afara

Fostul premier Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat, sambata, pe contul sau de Facebook, ca se doreste includerea companiei Hidroelectrica in Fondul National de Dezvoltare si Investitii, ca sa treaca pe degeaba de la statul roman la niste prieteni din afara ai sefului PSD, Liviu Dragnea.

Pentru PSD si Liviu Dragnea se apropie ziua decontului

Cu fiecare zi ce trece dobandesc noi si ingrijoratoare precizari zicerile presedintelui PSD, dl. Liviu Dragnea, de acum doua saptamani. Ziceri referitoare la felul in care el si partidul pe care il conduce inteleg sa se raporteze la Romania, la romani, la institutiile democratice ale tarii.

Marian Fiscuci si Adrian Simionescu, doi apropiati ai lui Liviu Dragnea, sunt urmariti penal de DNA

Omul de afaceri Marian Fiscuci, fost coleg de liceu al lui Liviu Dragnea si primul patron al firmei TelDrum, si Adrian Simionescu, fost deputat PSD si fost vicepresedinte al CJ Teleorman in mandatul de presedinte al lui Liviu Dragnea, sunt urmariti penal de procurorii DNA intr-un dosar care vizeaza acte de comert incompatibile cu functia detinuta si complicitate la evaziune fiscala. Marian Fiscuci si Adrian Simionescu au fost audiati vineri dimineata la DNA. La iesirea din sediul DNA, ei nu au dat declaratii presei.

Raluca Turcan: PNL Sibiu lanseaza o petitie de demitere a ministrului Sanatatii si a lui Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele Partidului National Liberal PNL), Raluca Turcan, a lansat o petitie online pentru demiterea ministrului Sanatatii, Florian Bodog, si a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, din cauza lipsei vaccinurilor.

Adevarul Live, ora 14.00. Siegfried Muresan, despre disputa cu Liviu Dragnea. De ce a criticat Guvernul Tudose la Bruxelles

Europarlamentarul roman Siegfried Muresan va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre disputa cu Liviu Dragnea. Liderul PSD a anuntat ca va sesiza institutiile statului pentru ca Siegfried Muresan l-a criticat pe Mihai Tudose in timpul vizitei de la Bruxelles. Ce impresie a lasat la Bruxelles premierul roman? Cum se va sfarsi scandalul?.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )