Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kovesi a primit premiul Femei curajoase din Romania din partea Ambasadei SUA

Antena3 Antena3,
Kovesi a primit premiul Femei curajoase din Romania din partea Ambasadei SUA

Laura Codruta Kovesi a fost premiata de ambasada SUA. Procurorul sef al DNA a primit aseara distinctia in cadrul primei editii in Romania a premiilor Femei curajoase din intreaga lume. insarcinatul cu. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi, distinsa cu premiul Femei curajoase din Romania de catre Ambasada SUA la Bucuresti

Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a primit premiul Femei curajoase din Romania, din partea Ambasadei Statelor Unite. A fost prima editie a festivitatii gazduite de Ambasada americana la Bucuresti, care.

Femei curajoase din Romania: Kovesi, premiata de Ambasada SUA

Este important sa le sarbatorim si sa le pretuim pe aceste femei curajoase. Ar fi bine daca ar exista mai multe ca ele in lume, spun americanii care au premiata-o pe Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA.

Codruta Kovesi, sefa DNA, a primit premiul Ambasadei SUA care recompenseaza Femeile curajoase din intreaga lume

Laura Codruta Kovesi a primit joi din partea Ambasadei SUA premiul care celebreaza activitatea Femeilor curajoase din intreaga lume. Intr-o ceremonie desfasurata la ambasada, insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher, a spus ca Laura Codruta Kovesi a demonstrat curaj extraordinar, luptand impotriva infractionalitatii si coruptiei. Ea este o forta care lupta pentru reforma justitiei si a statului de drept. Kovesi a spus ca nu este greu sa fii curajoasa, iar multumirea de a sti ca ai facut ce trebuia depaseste cu mult orice eventuale neplaceri cauzate de presiuni externe, de forte interesate sa promoveze interese particulare, de imixtiuni neavenite si iti da puterea de a continua.

Seful DNA, Codruta Kovesi, a primit premiul Women of Courage oferit de Ambasada SUA la Bucuresti. Reporter RL, nominalizat

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a primit ieri distinctia Women of Courage, un premiu acordat anual de Departamentul de Stat american femeilor din intreaga lume care dovedesc curaj, inventivitate si spirit de sacrificiu pentru binele celorlalti. Premiul a fost instituit in 2007 de fostul secretar de stat, Condollezza Rice.

Seful DNA, Codruta Kovesi, a primit premiul Women of Courage, acordat de Departamentul de Stat al SUA. Reporter RL, nominalizat

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a primit ieri distinctia Women of Courage, un premiu acordat anual de Departamentul de Stat american femeilor din intreaga lume care dovedesc curaj, inventivitate si spirit de sacrificiu pentru binele celorlalti. Premiul a fost instituit in 2007 de fostul secretar de stat, Condollezza Rice.

Pe ce site-uri isi petrec timpul romanii. Topul celor mai bine cotate pagini de Internet din Romania

Intr-un top al celor mai bine cotate douazeci de pagini de Internet din Romania, realizat de Alexa Internet, se regasesc patru site-uri de cumparaturi si unul de pariuri online, precum si unul care promite o.

Cum schimba Stefy Pantofarul legile din Romania

Stefy Filipas, cunoscut in toata Romania ca Stefy Pantofarul, este un exemplu al modului in care oamenii simpli pot schimba legile. Deputatul PDL de Arad, Claudia Boghicevici, coordonator al portofoliului Muncii si Protectiei Sociale in Guvernul din umbra al PDL, va promova in perioada urmatoare un proiect de Lege a Mestesugarilor, o noua solutie pentru sprijinirea micilor intreprinzatori din Romania, bazat pe modelul de succes al pantofarului aradean.

Style Radar! S-a deschis primul concept-store VANS din Romania!

Celebrul brand de imbracaminte si incaltaminte VANS anunta lansarea primului magazin concept-store din Romania! Situat la parterul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, pe o suprafata de 60 de m2, acesta gazduieste o selectie uber-cool de haine, incaltaminte si accesorii.

MSI: Microsoft ar putea extinde suportul pentru Windows XP autoritatilor din Romania

Microsoft ar putea extinde suportul pentru Windows XP dupa ce Ministerul pentru Societatea Informationala a primit o comunicare din partea gigantului american privind suportul tehnic de securitate pentru calculatoarele autoritatilor locale dotate cu.

Campanie nationala: Tinerii din Romania, pregatiti de IMPACT

Fundatia Noi Orizonturi desfasoara campania Romania de IMPACT, intre 7 aprilie si 20 iunie 2014. Sub deviza SuperIMPACTii transforma Romania!, peste 2. 000 de voluntari vor realiza zeci de proiecte, evenimente si activitati de serviciu in folosul comunitatii, care au ca scop implicarea tinerilor in viata comunitatilor din care fac parte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )