Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kovesi, urmarita penal pentru constituirea de grup infractional organizat

Antena3 Antena3,
Kovesi, urmarita penal pentru constituirea de grup infractional organizat

Procurorii din cadrul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de fostul procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie Laura. continuă pe Antena3

Sectia pentru anchetarea magistratilor: Kovesi ar fi determinat un procuror-sef de sectie sa confirme un rechizitoriu nelegal/ Este urmarita penal pentru constituire de grup infractional organizat si complicitate la represiune nedreapta

Sectia de ancheta a magistratilor a facut publice vineri acuzatiile care i se aduc fostei sefe a DNA Laura Codruta Kovesi in cel de al doilea dosar penal deschis pe numele ei. Kovesi este acuzata, printre altele, ca ar fi determinat un procuror-sef de sectie sa confirme un rechizitoriu nelegal prin care au fost trimise in judecata cinci persoane si este urmarita penal pentru constituire de grup infractional organizat si pentru cinci infractiuni de complicitate la represiune nedreapta sub forma participatiei improprii.

SECTIA PENTRU INVESTIGAREA INFRACTIUNILOR DIN JUSTITIE: Kovesi, urmarita penal pentru constituire de grup infractional organizat

Procurorii din cadrul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie au transmis, astazi, ca au dispus continuarea urmaririi penale fata de Laura Codruta Kovesi.

Documentele care arata ca Laura Codruta Kovesi a constituit grup infractional organizat

Berta Popescu a prezentat in emisiunea Exces de putere modul in care Laura Codruta Kovesi a facutgrup infractional organizat, acuzatia care i-a fost adusa pentru deschiderea celui de al doilea dosar de.

Kovesi, acuzata de represiune nedreapta si constuire de grup infractional: Comunicatul oficial nici macar nu ii pomeneste numele, ci doar functia de fost sef DNA

Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor a comunicat vineri oficial acuzatiile ce ii sunt aduse Laurei Codruta Kovesi in cel de-al doilea dosar penal in care a fost pusa sub acuzare. intr-un comunicat.

Acuzatiile oficiale ce i se aduc lui Kovesi in al doilea dosar: a coordonat presupusele abuzuri de la DNA Ploiesti

Procurorii de la Sectia speciala de investigare a infractiunilor din Justitie au confirmat vineri acuzatiile pentru care este urmarita penal fosta sefa DNA in cazul procurorilor de la DNA Ploiesti. in acest dosar Kovesi este urmarita penal pentruconstituire de grup infractional organizat in modalitatea coordonarii sicomplicitate la represiune nedreaptasub forma participatiei improprii.

Acuzatiile oficiale ce i se aduc lui Kovesi in al doilea dosar. Fosta sefa DNA acuzata ca a coordonat presupusele abuzuri de la DNA Ploiesti

Procurorii de la Sectia speciala de investigare a infractiunilor din Justitie au confirmat vineri acuzatiile pentru care este urmarita penal fosta sefa DNA in cazul procurorilor de la DNA Ploiesti. in acest dosar Kovesi este urmarita penal pentruconstituire de grup infractional organizat in modalitatea coordonarii sicomplicitate la represiune nedreaptasub forma participatiei improprii.

Laura Codruta Kovesi, urmarita penal intr-un nou dosar. As fi coordonat un grup organizat in cadrul DNA

Laura Codruta Kovesi a fost pusa sub acuzare intr-un nou dosar instrumentat de Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor. Informatia a fost confirmata de fosta sefa DNA la iesirea de la audieri, unde a fost convocata joi. Actualizare 18. 07 Fosta sefa DNA spune ca dosarele in care este vizata nu reprezinta o coincidenta deoarece, potrivit [] .

Kovesi: Modul in care se desfasoara urmarirea penala impotriva mea, o pata pe obrazul justitiei / Atitudinea procurorului Adina Florea dovedeste ca vrea doar un dosar mediatic, si nu unul juridic, in care sa se afle adevarul

Laura Codruta Kovesi califica drept fabulatii exclusiv in scopul denigrarii invinuirile aduse de Sectia pentru anchetarea magistratilor in dosarul penal pentru constituire de grup infractional organizat si complicitate la represiune nedreapta. Fosta sefa a DNA a transmis, pentru HotNews. ro, ca atitudinea procurorului de caz, Adina Florea, dovedeste ca aceasta doreste doar un dosar mediatic, si nu unul juridic, in care sa se afle adevarul, iar modul in care s-a desfasurat si se desfasoara urmarirea penala in acest caz este o pata pe obrazul justitiei.

Reactia lui Kovesi la deschiderea celui de-al doilea dosar: Fabulatii in scopul denigrarii. Adina Florea doreste doar un dosar mediatic si nu unul juridic

Laura Codruta Kovesi a respins, intr-o declaratie pentru G4Media, acuzatiile aduse de procurorii SIIJ in cel de-al doilea dosar penal deschis pe numele sau. Fosta sefa DNA caracterizeaza drept hilare acuzatiile deconstituire de grup infractional organizat si complicitate la represiune nedreapta .

Kovesi, pusa sub acuzare si in dosarul Onea-Negulescu: Sunt acuzata ca am condus un grup infractional organizat in interiorul DNA. Nu s-a dispus niciun control, nicio suspendare (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a fost pusa joi sub invinuire intr-un al doilea dosar. in ceea ce priveste primul dosar, deschis dupa o plangere facuta de fugarul Sebastian Ghita, fosta sefa DNA a precizat ca i s-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )