Libnet.ro
UNICEF

16:45

KPMG: Activitatea economica din Europa, premisa pentru finantarea proiectelor imobiliare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KPMG: Activitatea economica din Europa, premisa pentru finantarea proiectelor imobiliare

Andrea Sartori, KPMG: Volumul total al investitiilor a scazut cu 19% in primul semestru din 2018, fata de 2017 Pietele imobiliare din Europa au inregistrat, in ultima perioada, un nivel stabil al activitatii de creditare, potrivit celei de-a 9-a editii a Barometrului KPMG privind Creditarea imobiliara. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Bucsa: De unde vine cresterea economica din acest an? Care este efectul pestei porcine in productia agricola?

Datele publicate de INS cu privire la cresterea economica din acest an ridica tot mai multe semne de intrebare. Economistii nu isi explica de unde provine avansul de peste 4%, in conditiile in care toate componentele care contribuie la PIB sunt in.

Subiectele zilei: Cine sunt sustinatorii din Europa ai guvernarii PSD: din ce tari vin alesii care au votat mpotriva rezolutiei privind Romnia; Liceanul romn care a mers la olimpiada de astrofizica cu bani din donatii a cstigat argintul; DIICOT ancheteaz

WC-urile de 50. 000 de euro: La Constanta s-au infundat, la Cluj se curata singure. Primariile Cluj-Napoca si Constanta au cheltuieste fiecare cate. Sociolog: Multi romani cumpara de Black Friday produse de lux pentru prestigiu social. Sociologul Mihnea Preotesi a explicat, la Digi24, ca nevoia romanilor de consum la.

Reuters isi restructureaza birourile din Europa

Agentia de presa Reuters si-a anuntat angajatii ca va demara o restructurare a birourilor europene care va insemna eliminarea unor locuri de munca, in special in cazul birourilor care produc stiri in doua limbi in Italia, Germania si Franta, au declarat mai multe surse pentru AFP.

Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. De ce au nevoie nativii din zodia Fecioara pentru a fi fericiti

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia zilei despre ce ii face fericiti pe cei din zodia Fecioara. Fericirea pentru Fecioara e foarte aproape de o activitate in slujba unei cauze care da un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )