Libnet.ro
UNICEF

15:15

Kremlin: Nu a existat nicio intalnire secreta intre presedintele Donald Trump si Vladimir Putin

România Liberă România Liberă,
Kremlin: Nu a existat nicio intalnire secreta intre presedintele Donald Trump si Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, nu au avut nicio intalnire secreta, la Hamburg, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov. continuă pe România Liberă

Nicio intalnire secreta Trump-Putin, afirma Moscova

Donald Trump si Vladimir Putin nu au avut nicio intalnire secreta sau confidentiala pe marginea summitului G20 in Germania la inceputul lunii iulie, a asigurat.

Donald Trump si Vladimir Putin au avut o intalnire secreta la summitul G20

Donald Trump si Vladimir Putin au avut doua intalniri in cadrul summitului G20, care s-a desfasurat in intervalul 7-8 iulie, la Hamburg. Prima intalnire, a fost prezentata amplu.

Porosenko, la doi ani de la doborarea avionului companiei Malaysia Airlines: A fost o crima flagranta, care ar fi putut fi evitata, daca nu ar fi existat nicio agresiune rusa

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, sustine ca Rusia trebuie trasa la raspundere pentru doborarea unui avion al companiei Malaysia Airlines, in luna iulie 2014 a, deasupra estului separatist al Ucrainei, care a dus la moartea a 298 de persoane.

Presa: Presedintele Donald Trump i-ar fi cerut Theresei May sa ii aranjeze o primire calduroasa in Marea Britanie

Presedintele SUA, Donald Trump, i-ar fi spus premierului britanic Theresa May ca nu va veni intr-o vizita in Marea Britanie fara garantia ca va fi bine primit acolo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )