Libnet.ro
UNICEF

22:30

Kremlin: Vladimir Putin transmite condoleante poporului britanic dupa atacul din Londra

B1 B1,
Kremlin: Vladimir Putin transmite condoleante poporului britanic dupa atacul din Londra

Presedintele rus Vladimir Putin a condamnat atacul terorist de la Londra si transmis profunde condoleante poporului britanic, a anuntat Kremlinul duminica, potrivit Agerpres. Putin. continuă pe B1

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, sustine ca nu exista dovezi concrete privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a afirmat ca nu exista nicio dovada concreta in acuzatiile de ingerinta a Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA si a facut apel sa se inceteze cu vorbaria nociva pe aceasta tema, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin: NATO si Rusia trebuie sa colaboreze pentru stoparea terorismului

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca statul sau si NATO trebuie sa colaboreze in lupta impotriva terorismului, deoarece, daca nu vor face aceasta, atunci vor fi mai multe atacuri, relateaza agentia Reuters, potrivit Agerpres.

Vladimir Putin, despre implicarea Rusiei in politica interna a altor state: intrebati-l pe Dodon, el stie VIDEO

Intrebati-l pe Dodon. Asa a raspuns liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, la cel de-al XXI-lea Forum Economic International din Sankt Petersburg, cand a fost intrebat daca Rusia se implica in politica interna a altor state.

VIDEO Vladimir Putin, despre implicarea Rusiei in politica interna a altor state: intrebati-l pe Dodon, el stie

Intrebati-l pe Dodon. Asa a raspuns liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, la cel de-al XXI-lea Forum Economic International din Sankt Petersburg, cand a fost intrebat daca Rusia se implica in politica interna a altor state.

Vladimir Putin s-a aratat dispus sa discute cu omologul sau american, Donald Trump, despre care a afirmat ca este un om simplu si direct

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat, joi, ca este dispus sa dialogheze cu omologul sau american, Donald Trump, pe care l-a descris drept un om simplu si direct, informeaza agentia EFE, potrivit Agerpres.

Anuntul facut de Vladimir Putin, dupa atacul din Londra. Ce masuri pregateste Moscova

Presedintele rus Vladimir Putin a denuntat duminica atacul de la London Bridge drept socant prin cruzimea si cinismul lui si i-a transmis condoleante premierului Theresa May.

Vladimir Putin, despre cum a scapat de cinci tentative de asasinat: Daca ti-e scris sa mori spanzurat, nu te ineci

Presedintele rus Vladimir Putin a povestit cum a supravietuit tentativelor de asasinat. Regizorul american Oliver Stone l-a intrebat pe liderul de la Kremlin cum a scapat de cele cinci tentative de asasinat.

Vladimir Putin: Rusofobia este contraproductiva si nu va dura etern

Vladimir Putin a denuntat joi rusofobia contraproductiva a occidentalilor, in deschiderea unei intalniri anuale cu mediile de afaceri ruse, care reprezinta pentru Kremlin vitrina unei economii ce merge mai bine si atrage investitoti din intreaga lume.

VIDEO. Vladimir Putin glumeste ca Trump e responsabil pentru ninsoarea din Moscova, la inceput de iunie: ii suntem recunoscatori ca a retras Statele Unite din Acordul climatic de la Paris. Este foarte frig afara. Am putea da vina pe el si pe imperialismul

Presedintele rus Vladimir Putin a glumit pe tema retragerii Statelor Unite din Acordul Climatic de la Paris, sustinand ca rusii ar trebui sa fie recunoscatori presedintelui american Donald Trump pentru ca nu simt efectele incalzirii globale, dupa ce in Moscova a nins, la inceputul lunii iunie, iar in Stakt Petersburg ploua si este foarte frig.

Vladimir Putin, fermecat de o jurnalista din SUA. Sunteti superba. Ne vom uita tot timpul fix la dumneavoastra

Hackeri americani ar fi putut sa planteze probe false potrivit carora Rusia s-ar fi amestecat in alegerile prezidentiale americane, a declarat presedintele rus Vladimir Putin intr-un interviu acordat lui Megyn Kelly de la emisiunea NBC News Sunday Night. Pe de alta parte, presedintele Rusiei nu a ratat ocazia de a o complimenta pe Megyn Kelly. Maine n. r. la Forum), ne vom uita fix la dumneavoastra tot timpul. Sunteti superba, i-a transmis Vladimir Putin. Intregul interviu cu Putin va fi difuzat duminica.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )