Libnet.ro
UNICEF

22:00

Kylie Jenner a cheltuit 130 de milioane de dolari in ultimele 6 luni! Pe ce s-au dus banii!

ADPM ADPM,
Kylie Jenner a cheltuit 130 de milioane de dolari in ultimele 6 luni! Pe ce s-au dus banii!

Desi Forbes i-a retras saptamana trecuta titlul de cea mai tanara miliardara pe forte proprii, Kylie Jenner nu face rabat de la lux. Vedeta a cheltuit 130 de milioane de dolari in ultimele 6 luni! Dar oare pe ce s-au dus banii? . continuă pe ADPM

Kylie Jenner nu mai este miliardara. Multi spun ca nici nu a fost!

Kylie Jenner si-a pierdut titlul de cea mai tanara miliardara pe forte proprii, obtinut anul trecut. Iar acum, multi spun ca, de fapt, sora mai mica a lui Kim Kardashian nici nu ar fi fost vreodata miliardara. Iata cum este posibil! .

Cum arata Kylie Jenner in adolescenta. A refuzat sa recunoasca mult timp ca si-a injectat buzele

Vedeta americana de reality-showKylie Jennersi-a injectat ani la rand buzele cu acid hialuronic, insa a refuzat sa recunosca faptul ca a recurs la aceasta metoda chirurgicala din cauza ca era.

Cel mai mare investitor in startup-uri IT, SoftBank, lanseaza un fond de investitii de 100 milioane dolari pentru firme conduse de americani de culoare

Cel mai mare fond de investitii din lume, SoftBank investitor in companii precum Uber, OneWeb, Boston Dynamics sau WeWork, a anuntat lansarea unui fond de investitii de 100 de milioane de dolari dedicat firmelor fondate sau conduse de americani de culoare, pentru a incuraja diversitatea la nivel de conducere a companiilor.

Chinezii iau o firma de jocuri ceha cu 260 milioane dolari

Conglomeratul IT chinez Tencent cumpara o firma de gaming din Cehia pentru suma de aproximativ 260 de milioane de dolari, relateaza publicatia The Information.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )