Libnet.ro
UNICEF

22:30

Laboratorul de Control Doping din tara noastra a scapat de suspendare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Laboratorul de Control Doping din tara noastra a scapat de suspendare

Sustinatorii sportului curat din tara noastra primesc o veste buna: Agentia Mondiala Antidoping AMA/WADA) a ridicat suspendarea acreditarii Laboratorului de Control Doping din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

TRANSPORTATORII DIN TARA NOASTRA SUNT NEMULTUMITI Parlamentul European a adoptat Pachetul Mobilitate 1

Augustin Hagiu, presedinte FORT: Firmele occidentale reusesc sa faca legea in Europa si in acest domeniu in care transportatorii romani erau printre cei mai competitivi de pe piata Operatorii de transport din tara noas-tra sunt dezamagiti de faptul ca membrii Parlamentului European au adoptat, ieri, Pachetul Mobilitate 1.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, dupa controalele facute in spitalele din tara: Resurse sunt. Ce am vazut eu este nepasare. Si cheltuirea banului public

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a spus, dupa ce a efectuat mai multe controale in spitalale din tara, ca incearca ca prin vizitele pe care le face sa arat ca noi suntem principalii vinovati, ne.

PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI: Peste 36 de milioane de tigarete de contrabanda, capturate in tara noastra

Autoritatile romane au capturat, in primele trei luni din 2019, peste 36 de milioane de tigarete de contrabanda, cu 50% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, arata datele portalului stopcontrabanda. ro, singurul centralizator in timp real privind situatia capturilor de tigarete din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )