Libnet.ro
UNICEF

10:15

Lacrimi de durere in emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D. Au curs mesajele de condoleante

Playtech Playtech,
Lacrimi de durere in emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D. Au curs mesajele de condoleante

Este doliu in casa Puterea Dragostei. Lacrimi si durere in emisiunea de la Kanal D. Au curs mesaje de condoleante pe retelele de socializare: Sa te odihnesti in pace. Lacrimi de durere in emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D Puterea Dragostei este un reality-show matrimonial in care participantii au sansa sa traiasca magia iubirii . continuă pe Playtech

Puterea Dragostei Live Video pe Kanal D duminica, 8 decembrie

Puterea dragostei de la Kanal D este transmisa sapte zile din sapte. Emisiunea prezentata de Andreea Mantea poate fi urmarita la Kanal D de luni pana duminica. Puterea dragostei este transmisa de luni pana vineri de la ora 11 si de la ora 17. in weekend, orele de transmisiune sunt altele. Sambata si duminica, Puterea .

Un nou concurent, in casa Puterea Dragostei. Cine este Catalin si cum se intelege cu Andreea Mantea

Un nou concurent in casa Puterea Dragostei! Un alt tanar si-a facut aparitia in show pentru a-si gasi sufletul pereche. Din pacate, Catalin a pasit putin cu stangul, pentru ca fetele n-au fost cu adevarat multumite de atitudinea sa. Cine este el si cum le-a raspuns acestora? Nou concurent in casa Puterea Dragostei Un nou .

De la cearta, la ras! Razboiul dintre fetele din casa Puterea Dragostei au socat-o si pe Andreea Mantea

Razboiul dintre fetele din casa Puterea Dragostei a ajuns la un alt nivel. Daca inainte se certau pe tabere, acum fiecare isi vede interesul, astfel ca discutiile intre ele au inceput sa fie din ce in ce mai multe. Cine a stricat linistea de pe platourile show-ului si care a fost marul discordiei de data .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )