Libnet.ro
UNICEF

00:07

LACRIMI in muzica populara! Din pacate, este vorba despre BENONE SINULESCU...

B1 B1,
LACRIMI in muzica populara! Din pacate, este vorba despre BENONE SINULESCU...

Celebrul cantaret de muzica popular Benone Sinulescu a luat o decizie radicala in urma cu cativa ani, cand a decis sa renunte treptat la aparitiile televizate. Artistul a parasit Capitala in urma cu. continuă pe B1

Doliu in muzica populara: Din pacate, mult indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit... (FOTO)

Inca o catareata de muzica populara s-a stins din viata. Este vorba despre iubita artista Elena Ionescu Cojocaru, care a murit la 68 de ani, din cauza unor complicatii cardiace. Nascuta in satul.

Agresorii copilului batut si injunghiat pe un teren de sport din Iasi au fost identificati; este vorba despre doi baieti de 11 si 12 ani

Politistii din Iasi au reusit sa identifice principalii suspecti in cazul copilului batut si apoi injunghiat pe un teren de sport din municipiul Iasi, fiind vorba despre doi baieti de 11 - 12 ani.

Dupa MOARTEA Ionelei PRODAN, o NOUA DRAMA LOVESTE muzica populara: Din pacate, e vorba de indragita ELENA MERISOREANU...

Elena Merisoreanu a fost aspru criticata pentru ca a exagerat cu operatiile estetice si ca, din aceasta cauza, si-a schimbat trasaturile naturale. INCENDIAT! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA.

Asta DA BOMBA ANULUI in muzica populara! BENONE SINULESCU si IRINA LOGHIN au vorbit despre RELATIA lor

Dezvaluiri incendiare in muzica populara! Benone Sinulescu a transat, in sfarsit, speculatiile despre posibila poveste de iubire cu o alta interpreta indragita din Romania, Irina Loghin, relateaza.

Din pacate, tocmai A MURIT! Vestea TRISTA a picat ca un TRASNET peste colegii de la PRO TV

Din pacate, Dragos Bucurenci, una dintre vedetele PRO TV-ului, este in doliu! Mama lui a trecut in nefiinta.

RAMAS BUN, Gheorghe Turda! Anuntul TRIST a fost facut! SOC in MUZICA POPULARA

Indragitul interpret de muzica populara Gheorghe Turda inca se reface dupa despartirea de iubita lui tinerica, Nicoleta Voicu. INCENDIAT! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI! Asta e.

Ramas bun, Gheorghe Turda! Anuntul TRIST a fost facut! SOC in MUZICA POPULARA

Indragitul interpret de muzica populara Gheorghe Turda inca se reface dupa despartirea de iubita lui tinerica, Nicoleta Voicu. Anuntul despartirii acutremurat showbizul romanesc la auzul.

SOC iN SHOWBIZ! ADIO, Gheorghe Turda! DESPARTIRE grea in muzica populara!

Indragitul interpret de muzica populara Gheorghe Turda inca se reface dupa despartirea de iubita lui tinerica, Nicoleta Voicu. INCENDIAT! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI! Asta e.

ANUNTUL SOC facut de Pavel Bartos: Din pacate, acum totul SE CONFIRMA...

Pavel Bartos a marturisit ca si-a pierdut tatal cand avea doar 16 ani. LACRIMI iN SHOWBIZ! RUGACIUNI PENTRU CATALIN BOTEZATU! INIMA A CEDAT LA SPITAL! IMAGINI SOCANTE GALERIE FOTO) Tatal meu a murit.

El este cel care a cumparat cea mai scumpa masina din lume, Bugatti La Voiture Noire

Misteriosul cumparator al masinii unicat Bugatti La Voiture Noire a fost descoperit. Este vorba despre un fotbalist celebru! PROFETIA MOMENTULUI! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL! ESTE VORBA DESPRE MAREA.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )