Libnet.ro
UNICEF

20:00

LACRIMI in muzica populara! IRINA LOGHIN e la pamant! FUEGO, prins in fapt cu MIRABELA DAUER (GALERIE FOTO)

B1 B1,
LACRIMI in muzica populara! IRINA LOGHIN e la pamant! FUEGO, prins in fapt cu MIRABELA DAUER (GALERIE FOTO)

Celebra cantareata de muzica populara Irina Loghin si-a luat prin surprindere fanii virtuali cu un colaj de colinde inedit! Marea artista si-a surprins fanii cu un colaj impresionant de colinde, intitulat. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DRAMA iN TEATRUL ROMANESC! LACRIMI AMARE PENTRU FLORIN PIERSIC! S-A iNTAMPLAT.

BOMBA in muzica populara: Stefania Rares si mult mai tanarul tenor Dragos Cicu tocmai au facut ANUNTUL! Fanii sunt uluiti (FOTO)

Dupa 60 de ani de cariera in muzica populara, Stefania Rares75 ani) face o miscare indrazneata si foarte la moda:un duet de o cu totul alta factura.

DOLIU TERIBIL in muzica populara: Artistul IUBIT de milioane de romani a MURIT! Din pacate, acesta a facut INFARCT

Indragitul artist de muzica populara Daniel Siminic a incetat din viata. Artista Andrada Barsauan a sustinut ca acesta a suferit un infarct. Cei doi urmau sa lanseze o piesa impreuna.

SOC in muzica populara! Fanii, in lacrimi! indragita NICULINA STOICAN, grav ACCIDENT de circulatie! MASINA S-A FACUT PRAF

Indragita interpreta de muzica popularaNiculina Stoican a povestit, de curand, ca a vazut moartea cu ochii. Este vorba despre un moment dramatic petrecut in anul 2007, cand artista a fost implicata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )