Libnet.ro
UNICEF

08:01

LACRIMI pentru OANA RADU! Din nefericire, la 3 saptamani de cand iubitul INCENDIAT A MURIT, artista a facut ULTIMUL GEST... (VIDEO)

B1 B1,
LACRIMI pentru OANA RADU! Din nefericire, la 3 saptamani de cand iubitul INCENDIAT A MURIT, artista a facut ULTIMUL GEST... (VIDEO)

Oana Radu trece prin clipe groaznice, dupa ce iubitul ei, Alin, s-a stins din viata. continuă pe B1

Oana Radu, mesaj tulburator, la 3 saptamani de la moartea iubitului ei. Nu se va termina prea curand!

Oana Radu a trasnmis un mesaj tulburator, la 3 saptamani de la moartea iubitului ei. Artista a marturisit ca a trecut prin cea mai grea perioada din viata ei si le-a multumit celor care au fost alaturi de ea in momentele grele. Oana Radu, mesaj tulburator, la 3 saptamani de la moartea iubitului ei Iubitul .

Revedere emotionanta pentru Oana Zavoranu. Actritei din Sacrificiu i-au dat lacrimile instant

Oana Zavoranu, actrita din serialul Sacrificiul, a avut parte de o revedere emotionanta. Vedetei i-au dat lacrimile instant. Revedere emotionanta pentru Oana Zavoranu Marioara Zavoranu, mama Oanei, a murit la 66 de ani, in 2015, insa vestea a lasat-o indiferenta pe vedeta TV, dupa cum a declarat, caci relatia dintre cele doua era complicata. De .

Greta Thunberg, mesaj cu ochii in lacrimi pentru liderii lumii: Daca alegeti sa ne dezamagiti, va spun ca nu va vom ierta niciodata

Vedeta absoluta a Summitul-ui ONU de la New York a fost Greta Thunberg. Adolescenta din Suedia le-a reprosat liderilor mondiali ca planeta moare in timp ce ei viseaza la cresteri economice imaginare si nu misca.

Numai de bine. Planta potrivita pentru fiecare loc din casa

Plantele din casa ne fac viata mai frumoasa si aerul pe care il respiram mai bun. Sunt si flori pe care nu este indicat sa le tinem acolo unde dormim sau in camera copilului. Oana Matei, inginer horticultor a.

Romania invinge Ucraina in debutul preliminariilor pentru Campionatul European din 2020

Nationala feminina de handbal a Romaniei a castigat, miercuri seara, confruntarea cu Ucraina programata la Brasov in prima etapa din preliminariiile Campionatului European programat anul viitor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )