Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lacrimile de crocodil ale PSD la moartea Regelui Mihai al Romaniei

Adevărul Adevărul,
Lacrimile de crocodil ale PSD la moartea Regelui Mihai al Romaniei

PSD Dolj, organizatia ale carei toxice, descalificante embleme sunt doua personaje cu tenta evidenta peremista si neo-bolsevica- i-am numit pe d-na Lia Olguta Vasilescu si pe dl. Claudiu Manda- si-a chemat duminica membrii, simpatizanti si adeptii la un miting pretins in memoria Regelui Mihai. continuă pe Adevărul

Mister: De ce TAC CASELE REGALE EUROPENE la moartea Regelui Mihai?

Moartea regelui Mihai nu a fost lipsita de mistere si contradictii care par sa se adanceasca pe zi ce trece. Trecand cu vederea balbaielile si contradictiile aparute cu prilejul.

Mister: De ce TAC CASELE REGALE EUROPENE la moartea regelui Mihai?

Moartea regelui Mihai nu a fost lipsita de mistere si contradictii care par sa se adanceasca pe zi ce trece. Trecand cu vederea balbaielile si contradictiile aparute cu prilejul.

Onoram astazi, cu profund respect, memoria regelui Mihai I al Romaniei

ACTUALIZARE 15:45 Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut astazi, la Palatul Parlamentului, o alocutiune in cadrul sedintei solemne comune a Parlamentului in care a precizat ca astazi se onoreaza memoria regelui Mihai I al Romaniei, adaugand ca Alteta sa a purtat pe umeri o grea domnie in momente foarte dificile ale istoriei noastre, potrivit unui comunicat de presa al Presidency. ro -------- *ACTUALIZARE 15:17 Sedinta solemna a Parlamentului pentru comemorarea Regelui Mihai a inceput.

Programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei. Au fost anuntate schimbari importante

In ziua de sambata, 16 decembrie 2017, dupa ceremonia religioasa si militara din Piata Palatului Regal, sicriul cu corpul neinsufletit al Regelui Mihai va fi urcat pe un afet de tun si va.

Nepoata necunoscuta a Regelui Mihai. Poarta numele primelor trei regine ale Romaniei, are 18 ani si locuieste in Franta

Regele Mihai lasa in urma doi nepoti si trei nepoate: Nicolae si Michael, Elisabeta Karina, Angelica Margareta si Elisabeta Maria. Elisabeta-Maria Bianca Elena de Roumanie este nepoata Regelui Mihai.

PSD Dolj iese in strada, duminica, pentru o actiune de comemorare a regelui Mihai, la Craiova

PSD Dolj a anuntat ca va mobiliza, duminica, toate structurile din judet, primarii si consilierii, pentru a-i aduce un omagiu regelui Mihai, in Piata Tricolorului din Craiova. Actiunea de omagiere este programata la ora 11. 00, la bustul regelui Mihai din Piata Tricolorului, transmite news. ro.

Alerta. PSD vrea sa voteze azi prima lege a Justitiei, dupa sedinta solemna dedicata Regelui Mihai. Votul era programat maine, cand erau anuntate proteste

Ioan Munteanu, liderul deputatilor PSD, a confirmat pentru stiripesurse. ro, ca va propune Biroului Permanent al Camerei Deputatilor mutarea votului final la Legea 303/2004 pentru luni, 11 decembrie, dupa sedinta solemna dedicata Regelui Mihai. Dar asta nu inseamna ca asa va fi. Biroul Permanent decide, a declarat Munteanu. PSD si ALDE au majoritate in Biroul Permanent. Miercuri, Opozitia a blocat, cu scandal, votul final al legii.

PSD vrea sa voteze azi prima lege a Justitiei, dupa sedinta solemna dedicata Regelui Mihai. Votul era programat maine, cand erau anuntate proteste

Ioan Munteanu, liderul deputatilor PSD, a confirmat pentru stiripesurse. ro, ca va propune Biroului Permanent al Camerei Deputatilor mutarea votului final la Legea 303/2004 pentru luni, 11 decembrie, dupa sedinta solemna dedicata Regelui Mihai.

Aproximativ 8.000 de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu regelui Mihai

Aproximativ 8. 000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, astazi, in centrul Craiovei, pentru a aduce un omagiu regelui Mihai prin depunerea de flori si candele la statuia fostului suveran, amplasata intre Teatrul National Marin Sorescu si Universitate.

Mii de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu Regelui Mihai. Initial, reuniunea era pentru sustinerea Guvernului Tudose

Aproximativ 8. 000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, duminica, in centrul Craiovei, pentru a aduce un omagiu Regelui Mihai prin depunerea de flori si candele la statuia fostului suveran, amplasata intre Teatrul National Marin Sorescu si Universitate, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )