Libnet.ro
UNICEF

08:30

Lacul Tei: O cladire in constructie de langa clubul Bamboo a luat foc

România Liberă România Liberă,
Lacul Tei: O cladire in constructie de langa clubul Bamboo a luat foc

O cladire cu doua etaje, aflata in constructii, de langa clubul Bamboo, din zona Lacul Tei a Capitalei, a fost curpinsa de flacari, marti dimineata, relateaza Mediafax. Pompierii incearca de aproape doua ore sa stinga focul, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile. continuă pe România Liberă

Incendiu in Bucuresti: O cladire de langa clubul Bamboo a luat foc

O cladire cu doua etaje, aflata in constructii, de langa clubul Bamboo, din zona Lacul Tei a Capitalei, a fost curpinsa de flacari, marti dimineata, pompierii incercand de aproape doua ore sa stinga .

UPDATE. Lacul Tei: Incendiul de la cladirea in constructie de langa clubul Bamboo a fost stins dupa aproape opt ore

O cladire cu doua etaje, aflata in constructii, de langa clubul Bamboo, din zona Lacul Tei a Capitalei, a fost curpinsa de flacari, marti dimineata, relateaza Mediafax. Pompierii incearca de aproape doua ore sa stinga focul, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

O cladire in constructii cu doua etaje de langa Bamboo, cuprinsa de incendiu

O cladire cu doua etaje, aflata in constructii, de langa clubul Bamboo, din zona Lacul Tei a Capitalei, a fost curpinsa de flacari, marti dimineata, pompierii incercand de aproape doua ore sa stinga focul, potrivit declaratiei acordate agentiei Mediafax de purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )