Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lady Gaga, prima persoana din lume care depaseste pragul de 30 milioane de admiratori pe Twitter

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lady Gaga, prima persoana din lume care depaseste pragul de 30 milioane de admiratori pe Twitter

Cantareata americana Lady Gaga a devenit, joi, prima persoana din lume care a depasit pragul de 30 de milioane de admiratori pe platforma de microblogging Twitter, informeaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Lady Gaga, prima persoana din lume care depaseste pragul de 30 milioane de admiratori pe ...

Cantareata americana Lady Gaga a devenit, joi, prima persoana din lume care a depasit pragul de 30 de milioane de admiratori pe platforma de microblogging Twitter, informeaza AFP, scrie Mediafax. Joi seara, artista americana avea 30. 613 followers, iar contul ei de Twitter primeste aproximativ 30. 000 de admiratori noi in fiecare zi, potrivit site-ului starcount. com, care monitorizeaza activitatea celebritatilor pe retelele de socializare. Deschizand drumul si pentru alte staruri pe .

Lady Gaga stabileste un nou record: 30 milioane de admiratori pe Twitter

Cantareata Lady Gaga a stabilit, joi, un nou record de socializare media devenind prima persoana din lume care a depasit 30 de milioane de admiratori pe platforma Twitter, informeaza France24. Joi seara, contul.

Lady Gaga, probleme cu legea! Inspectorii sanitari i-au luat la puricat restaurantul din New York!

Lady Gaga se afla in plin turneu mondial, insa la New York, restaurantul sau a fost vizitat de inspectorii sanitari care au descoperit o serie de nereguli. Continue reading .

Roxana Ciuhulescu, prima femeie din Romania care va zbura cu un supersonic MIG21 Lancer!

Dupa ce a fost pilot la raliu, a condus motoare, garnituri de tren, de metrou, camioane si elicoptere, nimeni nu si-ar fi imaginat ca Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii ProMotor, isi mai poate dori ceva in plus. Dar aceasta pentru ca nu au luat in calcul supersonicele Continue reading .

Lady Gaga repeta momentul jenant de la Bucuresti: I s-a facut rau si in timpul unui concert din Barcelona (VIDEO)

Desi vrea sa fie originala, Lady Gaga tinde sa persevereze in anumite lucruri pe care unii le-ar considera dezgustatoare. Artista s-a facut din nou de ras pe scena, dupa ce a vomitat in timpul unui concert din.

Oamenii nimanui. Cea mai persecutata minoritate din lume

Poporul Rohingya este cea mai persecutata minoritate din lume. Sunt oameni fara tara, blamati in Myanmar stat pe care multi membri ai acestei comunitati il considera acasa) si nedoriti in vecinatatea.

Mariana Gheorghe, directorul general executiv al Petrom, in topul celor mai influente femei din lume

O romanca se afla in topul celor mai influente femei din lume, realizat de cunoscuta revista Fortune. Mariana Gheorghe, directorul general al Companiei OMV Petrom, a ocupat locul 32, din 50 de locuri. Sub.

Unul dintre cele mai performante telescoape din lume a fost inaugurat in Australia

Australian Square Kilometre Array Pathfinder ASKAP), unul dintre cele mai performante telescoape din lume, parte a celui mai mare proiect de radiotelescoape, a fost inaugurat, vineri, in desertul din vestul.

Cel mai ravnit secret din lume a fost elucidat: Doi americani au descoperit bacteria care produce aur

Doi americani sunt pe cale sa devina cei mai bogati oameni ai planetei. Cercetatorii din cadrul Michigan State University au descoperit o bacterie care produce aur de 24 de karate cand se hraneste cu o.

Nici un muzeu din lume nu are un asemenea obiect. Ce vor autoritatile romane sa recupereze de pe fundul lacului Siutghiol

Hidroavionul descoperit acum cateva luni pe fundul lacului Siutghiol este unic in lume. Este un model de avion produs in editie limitata, in Germania, incepand cu 1930. Autoritatile au inceput deja.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )