Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lafarge vinde operatiunile din Pakistan pentru peste 300 mil. dolari catre BestWay Cement

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lafarge vinde operatiunile din Pakistan pentru peste 300 mil. dolari catre BestWay Cement

Lafarge, unul dintre cei mai mari producatori globali de ciment, a vandut operatiunile din Pakistan catre BestWay Cement in schimbul sumei de 329 de milioane de dolari echivalentul a 244 milioane de euro, potrivit unui comunicat al grupului francez. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Proprietarul feribotului naufragiat in Coreea de Sud, gasit mort. Fugise cand a aflat de moartea celor peste 300 de pasageri

Politia sud-coreeana a anuntat marti ca a descoperit trupul omului de afaceri Yoo Byung-Eun, proprietar, printr-un lant de filiale, al feribotului naufragiat in luna aprilie provocand moartea a peste 300 de persoane. Fiica lui este in detentie la Paris, in asteptarea extradarii in Coreea de Sud, decizie pe care o contesta.

Echivalentul a jumatate din banii pentru autostrazi, deja pierdut

Proiecte de infrastructura in valoare totala de 1,8 miliarde de euro din Programul Operational Sectorial- Transporturi POS-T) candideaza pentru a fi amanate in perioada 2014-2020.

Echivalentul a jumatate din banii pentru autostrazi aferent perioadei 2014-2020, deja pierdut

Proiecte de infrastructura in valoare totala de 1,8 miliarde de euro din Programul Operational Sectorial- Transporturi POS-T) candideaza pentru a fi amanate in perioada 2014-2020.

Volumul 174 din Biblioteca pentru Toti, Amintiri din casa mortilor

Biblioteca pentru Toti merge mai departe. Miercuri, 23 iulie, apare, impreuna cu Jurnalul National, volumul 174 al colectiei Amintiri din casa mortilor de F. Dostoievski. in Amintiri din Casa Mortilor sunt.

Ioan Ghise a demisionat din PNL pentru a candida ca independent la prezidentiale

Senatorul Ioan Ghise a demisionat din Partidul National Liberal, anunta B1tv. El va candida ca independent, la alegerile prezidentiale din aceasta toamna.

Senatorul Ioan Ghise a demisionat din PNL pentru a se inscrie ca independent la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Senatorul Ioan Ghise a demisionat din Partidul National Liberal. Acesta urmeaza sa isi lanseze candidatura independenta pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna. imi pare rau ca a demisionat. Nu.

Senatorul Ioan Ghise vrea sa demisioneze din PNL pentru a se inscrie ca independent la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Senatorul Ioan Ghise intentioneaza sa demisioneze din Partidul National Liberal. Acesta urmeaza sa isi lanseze candidatura independenta pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna. imi pare rau.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )