Libnet.ro
UNICEF

01:05

LaLiga: Real Madrid vs Barcelona (22:00) Catalanii, neinvinsi in campionat pe Bernabeu din 2014 - Vor reusi madrilenii sa rupa blestemul?

Hotnews Hotnews,
 LaLiga: Real Madrid vs Barcelona (22:00) Catalanii, neinvinsi in campionat pe Bernabeu din 2014 - Vor reusi madrilenii sa rupa blestemul?

Primavara vine cu unul din cele mai asteptate meciuri de fotbal din lume, Real Madrid vs Barcelona. Episodul El Clasico cu numarul 180 din LaLiga le gaseste pe cele doua rivale pe primele doua pozitii in clasament. Barca e lider, cu doar doua puncte avans, iar duelul de pe Santiago Bernabeu se poate dovedi decisiv in lupta pentru titlu. Trupa lui Zidane nu traverseaza cea mai buna perioada, iar catalanii nu au mai pierdut in campionat pe terenul madrilenilor din 2014. continuă pe Hotnews

LIVE Real Madrid - Barcelona in El Clasico. S-a deschis scorul!

El Clasico propune, duminica seara, un nou episod din mult asteptatul duel Real Madrid - Barcelona. Meciul va fi live text in aceasta pagina de la ora 22:00.

FINAL Real Madrid vs Barcelona 2-0 Mariano Diaz inscrie in prelungiri

Episodul cu numarul 180 al El Clasico in LaLiga le gaseste pe Real Madrid si Barcelona pe primele doua pozitii in clasament. Barca e lider, cu doar doua puncte avans, iar duelul de pe Santiago Bernabeu se poate dovedi decisiv in lupta pentru titlu. Meciul poate fi urmarit in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport, Look Plus si LiveScore pe HotNews. ro, de la ora 22:00 ora Romaniei).

Totul despre El Clasico: Real Madrid - Barcelona

Cele doua mari rivale spaniole se intalnesc, duminica seara, pe Santiago Bernabeu. Un meci cu implicatii uriase in lupta pentru titlul din La Liga.

Real Madrid, prabusire inainte de El Clasico: Zidane a ramas fara bilantul lui perfect, iar Ramos a intrat in istorie

Marele derby al campionatului spaniol e programat pentru duminica ora 22. 00, Digi Sport 1), dar inaintea confruntarii de pe Santiago Bernabeu, atat Real, cat si Barcelona s-au chinuit in Europa.

VIDEO Pep Guardiola a dat lovitura pe Bernabeu: City invinge pe Real Madrid (2-1)

Cetatenii au facut un pas important spre sferturile Champions League dupa ce s-au impus cu 2-1 pe Santiago Bernabeu. Realul a deschis scorul prin Isco 60), dar in doar cateva minute Manchester City a intors rezultatul dupa reusitele lui Gabriel Jesus 78) si De Bruyne 83, penalti).

Liga Campionilor: Olympique Lyon a invins Juventus, scor 1-0; Real Madrid, 1-2 cu Manchester City dupa ce a condus cu 1-0

Formatia Olympique Lyon, cu Ciprian Tatarusanu rezerva, a invins, miercuri seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Juventus Torino, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor.

LiveText Sevilla vs CFR Cluj 0-0 (Rep. II) - 87 Paun inscrie, dar golul este anulat pentru un hent la Traore Bordeianu, eliminat

A fost 1-1 in tur, intr-un meci in care CFR-ul a fost egalata in minutul 82. Chiar si cu o victorie, lucrurile nu s-ar fi schimbat prea mult, spune Dan Petrescu. Sevilla este favorita certa la calificarea in optimile Europa League, dar Ciprian Deac si compania spera intr-o minune pe Ramon Sanchez Pizjuan. Sevilla vs CFR este LiveText pe HotNews. ro de la ora 22:00.

LIVE Sevilla - CFR Cluj. VAR-ul anuleaza golul calificarii CFR-ului. Petrescu in pragul crizei de nervi

Joi seara transmitem live text in aceasta pagina returul dublei dintre CFR Cluj si Sevilla. Se joaca pe Sanchez Ramon Pizjuan, un loc incarcat de istorie pentru fotbalul romanesc. Meciul incepe la 22:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )