Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

LaLiga: Valencia a confirmat cinci cazuri de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 LaLiga: Valencia a confirmat cinci cazuri de coronavirus

Dupa ce fundasul argentinian Ezequiel Garay a anuntat pe Instagram ca a fost infectat cu coronavirus, Valencia a emis un comunicat in care precizeaza ca exista cinci cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 in randul personalului tehnic si al jucatorilor de la prima echipa. continuă pe Hotnews

inca cinci cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 64

ACTUALIZARE- inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate joi in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor de coronavirus ajunge la 59. A fost diagnosticat un barbat de 53 de ani din Covasna si inca sase cazuri in Hunedoara. --- * ACTUALIZARE - Alte doua cazuri au fost confirmate, joi seara, in tara noastra. Este vorba despre un sofer de TIR din Mures, care a calatorit in Italia si despre o femeie de 33 de ani care lucreaza in Italia si care s-a intors, marti, in tara.

Cinci noi cazuri de coronavirus in Capitala - numarul total a ajuns la 64. Patru au legatura cu fostul ofiter MAI internat la Spitalul Dimitrie Gerota

Inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota, ridicand numarul oamenilor pe care barbatul i-a infectat la 13.

inca cinci cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 49

ACTUALIZARE - Alte 5 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri, iar numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 49. --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania, acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada. --- *ACTUALIZARE - O femeie de 54 de ani este al 38-lea caz de coronavirus din Romania --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )