Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lansarea celui mai recent roman al Hertei Muller, asta seara, la Libraria Humanitas Cismigiu

Adevărul Adevărul,
Lansarea celui mai recent roman al Hertei Muller, asta seara, la Libraria Humanitas Cismigiu

Astazi, 31 octombrie, de la ora 19. 00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu va avea loc lansarea ultimului roman al Hertei Muller, . Astazi mai bine nu m-as fi intalnit cu mine insami. Volumul va fi prezentat de Corina Bernic, Florina Pirjol, Adina Dinitoiu, Cezar-Paul Badescu si Denisa Comanescu, iar Ada Milea va sustine un minirecital cu piesele favorite ale scriitoarei. continuă pe Adevărul

Bangladesh. Liderul celui mai mare partid islamist a fost condamnat la moarte prin spanzurare

Un tribunal special din Bangladesh l-a condamnat la moarte prin spanzurare pe liderul celui mai mare partid islamist din tara. Curtea de justitie din Dhaka, care judeca crimele de razboi, l-a gasit vinovat pe.

Mani Gyenes, intre rally-raid si enduro. Povestea celui mai titrat pilot roman

Satmareanul Emanuel Gyenes a reusit sa ajunga, dupa cei 14 ani de cand practica motociclismul, cel mai titrat pilot roman cand vine vorba de competitii care se desfasoara in afara asfaltului si, in acelasi timp, singurul care a reusit sa castige un raliu de Campionat Mondial, indiferent ca este vorba de competitii pe doua sau pe patru roti.

Un fragment de aluminiu, gasit intr-o insula din PACIFIC, ar putea fi DEZNODAMANTUL celui mai cautat avion DISPARUT

Cercetatorii care au pornit pe urmele aviatoarei Amelia Earhart, disparuta in Oceanul Pacific in anii 1930, au afirmat miercuri ca sunt tot mai convinsi de faptul ca un anumit fragment din aluminiu, descoperit.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )