Libnet.ro
UNICEF

14:45

Lansarea Fantastic Beasts 3 a fost reprogramata, dupa ce Johnny Depp a fost fortat sa demisioneze din franciza

Adevărul Adevărul,
Lansarea Fantastic Beasts 3 a fost reprogramata, dupa ce Johnny Depp a fost fortat sa demisioneze din franciza

Lungmetrajul Fantastic Beasts 3 este programat sa fie lansat in iulie 2022, a anuntat compania Warner Bros. , care l-a fortat in urma cu cateva zile pe Johnny Depp sa demisioneze din franciza, dupa ce actorul a pierdut in prima faza procesul intentat tabloidului The Sun. continuă pe Adevărul

Johnny Depp, concediat. Ce productie cinematografica va continua fara el

Johnny Depp a fost fortat sa paraseasca distributia seriei Fantastic Beasts dupa ce a pierdut un proces pentru calomnie. Casa de productie Warner Bros i-a cerut sa-si dea demisia si actorul s-a conformat, desi cel de-al treilea episod al seriei este deja in lucru.

Precedentul Bush-Gore: Presedintele a fost anuntat dupa 35 de zile de la data alegerilor si a fost decis de Curtea Suprema Recordul este de 4 luni si dateaza din 1876

Este a cincea zi de cand au avut loc alegerile prezidentiale americane si toata lumea e putin epuziata asteptand deznodamantul, chiar daca datele il indica drept castigator pe democratul Joe Biden. Totusi, exasperarea de acum este nimic in comparatie cu ceea ce s-a intamplat la scrutinul din 2000, cand rezultatul final a fost anuntat dupa nu mai putin de 35 de zile.

O femeie a fost ranita, dupa ce i-a cazut in cap o bucata de tencuiala

O femeie din Constanta a fost la un pas de moarte, dupa ce o bucata de tencuiala i-a cazut in cap. Accidentul s-a intamplat intr-o zona circulata din centrul orasului, conform.

Testele clinice pentru vaccinul chinezesc anti-COVID, Sinovac, au fost suspendate, dupa ce unul dintre pacienti a murit

Luni, autoritatile sanitare din Brazilia au anuntat suspendarea testelor clinice pentru vaccinul chinezesc Sinovac, dupa ce unul dintre pacientii din cadrul studiului ar fi decedat, scrie Reuters. Studiile.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )