Libnet.ro
UNICEF

21:15

Lansarea in Iran a filmului Mahomed, AMANATA. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Lansarea in Iran a filmului Mahomed, AMANATA. Care este motivul

Filmul Mahomed, care prezinta copilaria profetului, trebuia lansat astazi in Iran, insa a fost amanat din motive tehnice, a anuntat producatorul si distribuitorul peliculei, Mohammad Reza Saberi, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

SUA multiplica exercitiile militare in regiunea Asia-Pacific. Care este motivul

Statele Unite intentioneaza sa multiplice exercitiile militare si operatiunile de asistenta umanitara in zona Asia-Pacific, pentru a contracara expansiunea rapida a Chinei in Marea Chinei de Sud, .

Muzeul Ermitaj ar putea ramane NEPAZIT. Care este motivul

Muzeul Ermitaj din Sankt-Petersburg ar putea fi privat de securitate, dupa ce paznicii au fost concediati de catre Ministerul de Interne, a denuntat marti directorul celebrului muzeu, potrivit Agerpres.

Mii de angajati ONU au intrat in greva in Fasia Gaza. Care este motivul

Mii de angajati ai Agentiei ONU pentru Refugiatii palestinieni au declansat o greva in Fasia Gaza, din cauza ca li s-a diminuat bugetul, in contextul crizei financiare.

Rusia restrictioneaza vanzarea mai multor detergenti. Care este motivul

Rusia a restrictionat, prin intermediul Autoritatii pentru siguranta consumatorilor din Rusia, Rospotrebnadzor, vanzarile de detergenti ale unor companii precum ProcterGamble, Colgate-Palmolive si Henkel, din motive de siguranta, relateaza Mediafax.

China: Orasul Interzis, inchis doua saptamani. Care este motivul

Orasul Interzis din China, emblematicul Palat Imperial situat in inima Beijingului, va fi inchis timp de doua saptamani, cand va avea loc o parada militara dedicata comemorarii celui de-al Doilea Razboi Mondial, relateaza Agerpres.

Site-ul Ashley Madison, chemat in justitie, in Canada. Care este motivul

Site-ul Ashley Madison a fost chemat in justitie in Canada in nume colectiv. Reclamantii cer site-ului de intalniri al carui slogan era Life is short. Have an affair Viata e scurta. Luati-va amanta)), 750 de milioane de dolari canadieni.

La bine si la greu, dar pana cand? Care este juramantul de nunta cel mai greu de respectat

Nunta s-a terminat, casatoria a inceput si, odata cu ea, sarcina zilnica de a tine promisiunile facut in ziua cea mare. Dar care este, de fapt, promisiune care cantareste cel mai mult in relatie si care este si cel mai.

Eugen Teodorovici: Vom vedea care este formula finala a Codului Fiscal, dupa discutiile politice, pentru ca saptamana viitoare sa intram cu ea in Parlament

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, luni, ca mai este nevoie de o discutie la nivelul liderilor politici, cu privire la Codul Fiscal, inainte de sesiunea parlamentara, pentru ca cea de saptamana.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )