Libnet.ro
UNICEF

20:15

Lansarea SpaceX. Cum arata costumele celor doi astronauti care vor zbura spre Statia Spatiala Internationala

B1 B1,
Lansarea SpaceX. Cum arata costumele celor doi astronauti care vor zbura spre Statia Spatiala Internationala

Lansarea navei spatiale Crew Dragon, in cadrul misiunii Demo-2 de catre NASA si SpaceX a atras multa atentie, unul dintre aspectele inedite fiind reprezentat de costumele purtate de cei doi astronauti care vor. continuă pe B1

Seara care ar putea intra in istorie: SpaceX si NASA vor incerca pentru a doua oara lansarea a doi astronauti pe orbita Pamantului

Sambata seara, SpaceX si NASA vor incerca pentru a doua oara lansarea a doi astronauti pe orbita Pamantului. Lansarea este programata pentru ora locala 15. 22, ora Romaniei), pentru ca atunci Statia Spatiala Internationala se va afla in locul potrivit, pe orbita, fata de locul de unde se va face lansarea, Centrul Spatial Kennedy din Florida. Misiunea a fost abandonata miercuri seara, dupa cateva ore, din cauza vremii nefavorabile din Florida. Misiunea este considerata una istorica, ce ar putea reprezenta zorii unei noi ere spatiale care se bazeaza pe sectorul privat. Cine sunt Bob si Doug, cei doi astronauti de la bordul capsulei SpaceXVIDEO Cum a ajuns SpaceX o companie celebra - De la scepticismul celor de la NASA, la nebunia frumoasa a lui Elon MuskLansarea Nasa SpaceX si evolutia costumului de zbor.

FOTO Un cosmonaut a fotografiat din spatiu rampa de lansare de unde SpaceX si NASA vor sa trimita in spatiu doi astronauti

Rampa de lansare de unde NASA si SpaceX vor sa faca istorie si sa trimita in spatiu doi astronauti a fost surprinsa de pe orbita, cu cateva ore inainte de lansarea programata, de catre un cosmonaut de la bordul Statiei Spatiale Internationale.

LIVE: NASA si SpaceX, compania lui Elon Musk, lanseaza primul zbor spatial privat cu doi astronauti la bord (VIDEO)

Moment istoric in aceasta searapentru NASA, carese pregateste sa trimita in spatiudoi dintre astronautii sai, la bordul unei nave spatiale construite de SpaceX, compania de rachete fondata.

Radu Banciu, despre lansarea SpaceX: Cum de la inceputul anului mai mult se moare decat se traieste, mai putem astepta cu alte planete. Poate are ceva de spus ministrul Spatiului din Romania (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, lansarea navetei spatiale construite de SpaceX, compania de rachete fondata de Elon Musk, care a fost amanata pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )