Libnet.ro
UNICEF

07:16

LANSATA ANUL TRECUT, PENTRU IMM-URI, Valoarea Platformei Roca a ajuns la 21,9 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LANSATA ANUL TRECUT, PENTRU IMM-URI, Valoarea Platformei Roca a ajuns la 21,9 milioane euro

Rudolf Vizental, CEO Roca: Am facut trei tranzactii, in care am plasat 4,6 milioane de euro si am obtinut, doar pe aceasta suma, un randament de 340% Platforma Roca, lansata anul trecut, de CITR Casa de Insolventa Transilvania), a ajuns sa valoreze, in prezent, 21,9 milioane de euro, portofoliul sau crescand cu 65%, a anuntat, ieri, Rudolf Vizental, CEO Roca. Conform domniei sale, capitalul initial al platformei a fost de 4,5 milioa-ne de euro, acesta fiind majorat in octombrie 2018 pana la 13,5 milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

MINISTRUL CULTURII: CNDB a primit buget la fel ca anul trecut

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer Daniel Breaz, a declarat astazi, la o conferinta de presa, ca bugetul alocat Centrului National al Dansului Bucuresti CNDB) nu este micsorat fata de anul trecut si ca, prin afirmatiile contrare facute, institutia dezinformeaza opinia publica .

Cu cat s-au scumpit anul trecut locuintele din Romania

Locuintele din Romania au continuat si anul trecut raliul scumpirilor, dar cresterile de preturi s-au mai temperat comparativ cu anii precedenti.

FOTOGALERIE Sute de copacei dintr-o padure plantata anul trecut de copii in Popesti-Leordeni au fost distrusi cu buldozerul sau taiati cu foarfeca

Sute de arbusti dintr-o padure plantata toamna trecuta de copii, in comuna Popesti-Leordeni, in cadrul proiectului Plantam fapte bune in Padurea Cercetasilor, realizat de Cercetasii Romaniei si EcoAssist, au fost distrusi. Pe o portiune de la margine s-a intrat cu buldozerul, iar alte cateva sute de puieti au fost taiati cu foarfeca. Ovidiu Ciutescu, coordonatorul proiectului din partea Cercetasilor, da vina pentru cele intamplate pe unul dintre vecini, dar si pe Primaria Popesti-Leordeni, ca nu a asigurat paza si nu s-a preocupat de proiect. Primarul localitatii, Iacob Petre, spune ca nu era treaba lor sa asigure paza si da vina pentru stricaciuni pe acelasi vecin, dar si pe ploaia inghetata care ar fi distrus puietii.

Milioane de conturi bancare au fost poprite anul trecut. Fiscul a trimis adrese tuturor bancilor

Fiscul a trimis bancilor milioane de documente prin care cerea poprirea conturilor bancare, una dintre cele mai mari banci din Romania fiind nevoita sa creeze un departament special pentru gestionarea conturilor si notificarea clientilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )