Libnet.ro
UNICEF

00:07

Va fi lansata o prima licitatie pentru achizitia de rame electrice, n valoare de 120 milioane euro

Hotnews Hotnews,
 Va fi lansata o prima licitatie pentru achizitia de rame electrice, n valoare de 120 milioane euro

Autoritatea pentru Reforma Feroviara va lansa prima licitatie pentru achizitia de rame electrice 20 de rame electrice noi vor fi achizitionate, in prima etapa, valoarea acestora fiind estimata la 120 milioane euro. Noile rame vor trebui sa atinga viteza de 160 km/h si sa asigure, fiecare, o capacitate de transport de cel putin 190 locuri pe scaune. Finantarea va fi asigurata din fonduri europene, informeaza Club Feroviar. continuă pe Hotnews

Va fi lansata o prima licitatie pentru achizitia de trenuri electrice, n valoare de 120 milioane euro

Autoritatea pentru Reforma Feroviara va lansa prima licitatie pentru achizitia de rame electrice 20 de rame electrice noi vor fi achizitionate, in prima etapa, valoarea acestora fiind estimata la 120 milioane euro. Noile rame vor trebui sa atinga viteza de 160 km/h si sa asigure, fiecare, o capacitate de transport de cel putin 190 locuri pe scaune. Finantarea va fi asigurata din fonduri europene, informeaza Club Feroviar.

Nuclearelectrica organizeaza o licitatie pentru servicii de inginerie

Nuclearelectrica organizeaza licitatie pentru servicii de inginerie privind elaborarea programului de inspectie periodica pentru Unitatile 1 si 2 ale CNE Cernavoda, valoarea estimata a contractului ridicandu-se la 1,61 milioane de lei, potrivit unui anunt de participare postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )