Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Laptaria cu Caimac vine la Bursa de Valori Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Laptaria cu Caimac vine la Bursa de Valori Bucuresti

Agroserv Mariuta, compania care opereaza sub brandul de lactate Laptaria cu Caimac, a facut primul pas pe bursa pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in data de 8 decembrie, unde a fost listata prima emisiune de obligatiuni a societatii. Obligatiunile. continuă pe Wall-Street Ro

Laptaria cu caimac debuteaza la Bursa de Valori Bucuresti

Agroserv Mariuta, compania care detine brandul de lactate premium Laptaria cu Caimac, a facut primul pas pe bursa pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in data de 8 decembrie, unde a fost listata prima emisiune de obligatiuni a societatii.

Obligatiunile Agroserv Mariuta debuteaza pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare al BVB

Radu Hanga, BVB: Finantarea atrasa de Agroserv Mariuta demonstreaza ca programul Made in Romania al Bursei de Valori Bucuresti este util pentru companiile participante * Adrian Cocan, Agroserv Mariuta: Deschiderea tranzactionarii lanseaza un nou capitol in evolutia companiei; ne bucura increderea investitorilor si speram sa ramana la cote ridicate si la IPO Agroserv Mariuta, compania care opereaza sub brandul de lactate Laptaria cu Caimac, a facut astazi primul pas la bursa, pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), unde a fost listata prima emisiune de obligatiuni a societatii, titlurile tranzactionandu-se sub simbolul MILK25E, prin Sistemul Multilateral de Tranzactionare SMT) al BVB.

Obligatiunile Laptariei cu Caimac debuteaza la Bursa de Valori Bucuresti pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare

Agroserv Mariuta, compania care detine brandul de lactate Laptaria cu Caimac, a facut primul pas pe bursa pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in data de 8 decembrie, unde a fost listata prima emisiune de obligatiuni a societatii. Obligatiunile au fost listate pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare SMT) al BVB si se tranzactioneaza cu simbolul bursier MILK25E.

Start pentru obligatiunile Agroserv Mariuta pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare al BVB

Agroserv Mariuta, compania care opereaza sub brandul de lactate Laptaria cu Caimac, a facut astazi primul pas la bursa, pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), unde a fost listata prima emisiune de obligatiuni a societatii, titlurile tranzactionandu-se sub simbolul MILK25E, prin Sistemul Multilateral de Tranzactionare SMT) al BVB.

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )