Libnet.ro
UNICEF

12:15

Laptopuri de Black Friday, reduse la Oktal. Magazinul online asteapta vanzari de 1,5 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Laptopuri de Black Friday, reduse la Oktal. Magazinul online asteapta vanzari de 1,5 milioane de euro

Reduceri de Black Friday vor fi si la magazinul online Oktal. ro, care s-a pregatit pentru Black Friday nu doar cu reduceri masive la sute de produse, dar si cu o strategie in interesul clientilor sai: De Black Friday 2013, pe care il vom organiza pe data de 22 noiembrie, Oktal. ro se prezinta pe scena reducerilor cu produse dintre cele mai cautate, la preturi minime si cu stocuri consistente, explica reprezentantii magazinului. continuă pe Adevărul

Black Friday la Oktal.ro - 22 noiembrie 2013 - Ziua marilor reduceri.

Magazinul online Oktal. ro s-a pregatit pentru Black Friday nu doar cu reduceri masive la sute de produse, dar si cu o strategie in interesul clientilor sai: De Black Friday 2013, pe care il vom organiza pe data de 22 noiembrie, Oktal. ro se prezinta pe scena reducerilor cu produse dintre cele mai cautate, la preturi minime si cu stocuri consistente, explica reprezentantii magazinului. Astfel, Oktal. ro si-a propus sa includa in promotiile de Black Friday cat mai multe dintre produsele care au .

Black Friday: 60 de magazine online au anuntat reduceri pentru Vinerea Neagra

Peste 60 de magazine online din Romania au anuntat deja ca pregatesc oferte speciale pentru Black Friday 2013, cea mai ampla campanie de reduceri online din an, potrivit datelor colectate de 2Parale de la cei peste 280 de advertiseri din retea. Vinerea de 29 noiembrie, ziua de varf pentru reducerile online, va aduce anul acesta promotii de pana la 80% pentru o gama larga de produse de Black Friday.

Black Friday: incepe cu reduceri la laptopuri timp de o luna

La americani tine o zi, la noi o luna. Si nu e rau deloc! Black Friday va avea o luna intreaga de reduceri daca ne uitam la cei de la ITGalaxy. ro. Vom fi asaltati cu oferte in perioada imediat urmatoare, iar unele ar putea sa sune prea bine incat sa fie adevarate. Oricum, stocurile din perioada acelor zile de la sfarstiul lunii, intitulate Black Friday, nu vor fi foarte mari. Din acest motiv, nu toate achizitiile la care va ganditi [].

Reduceri Black Friday 2013: PC Garage incepe din 22 noiembrie si vrea sa vanda 5.000 de tablete si 5.000 de telefoane

Black Friday 2013 va fi organizat la PC Garage pe 22 noiembrie si anunta reduceri de pana la 70% la telefoane, tablete, laptopuri, televizoare si componente PC.

Black Friday inceput in avans: acum reduceri mari la f64 care dureaza cateva zeci de minute si la evoMAG

Reducerile de Black Friday au inceput astazi la unele magazinele care au decis sa faca o serie de reduceri preliminare la produse pentru a testa audienta. f64 si evoMAG au propus reduceri, iar la magazinul specializat in fotografie serverele se descurca greu.

Black Friday inceput in avans: reduceri mari la f64 care au durat cateva zeci de minute si la evoMAG

Reducerile de Black Friday au inceput astazi la unele magazinele care au decis sa faca o serie de reduceri preliminare la produse pentru a testa audienta. f64 si evoMAG au propus reduceri, iar la magazinul specializat in fotografie serverele s-au descurcat cu greu.

Flanco se asteapta la vanzari de 85 de milioane de lei de Black Friday

Flanco Retail organizeaza in perioada 22-24 noiembrie Black Friday, anticipand vanzari de 85 de milioane de lei, conform unui comunicat de presa.

BLACK FRIDAY 2013. EvoMag si Watchshop intra si ele mai devreme in cursa reducerilor.

Alti doi retaileri online au anuntat ca vor organiza evenimentul de shopping pe 22 noiembrie: EvoMag si WatchShop, dupa ce eMag si Flanco au anuntat ca vor organiza campania de super-reduceri Black Friday 2013 cu o saptamana mai devreme. Citeste si: eMag si Flanco organizeaza BLACK FRIDAY 2013 cu o saptamana mai devreme. Vezi ce oferte au! Razboiul reducerilor pare astfel sa se fi mutat din zona procentelor in cea a datei. Retailerul eMag anunta joi ca nu ziua anume este importanta pentru .

Black Friday 2Parale: Peste 60 de magazine online pregatesc reduceri - care sunt acestea

Peste 60 de magazine online din Romania au anuntat deja ca pregatesc oferte speciale pentru Black Friday 2013, cea mai ampla campanie de reduceri online din an, potrivit datelor colectate de 2Parale de la cei peste 280 de advertiseri din retea. Vinerea.

-47% discount de Black Friday la www.scaune.biz.

Www. scaune. biz este unul dintre cele mai mari magazine online de scaune pentru birourihome ce deschide lista de Black Friday pe domeniul sau. Cei care isi doresc sa-si schimbe/achizitioneze scaune pentru birouhome vor gasi peste 40 de modele pe anumite materiale textile cu reduceri cuprinse intre 20%-47% pe www. scaune. biz Scaunele pe care le vom avea la aceasta campanie de Black Friday fac parte din gama de scaune bistro, scaune directoriale, scaune vizitator, scaune bar. Aceste .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )