Libnet.ro
UNICEF

14:45

Laptopurile care iti arata ce vor profesionistii intr-un computer portabil

Playtech Playtech,
Laptopurile care iti arata ce vor profesionistii intr-un computer portabil

La IFA 2019, Acer a anuntat o serie noua de laptopuri: ConceptD Pro. Asta dupa ce, in primavara, compania a lansat prima serie de computere destinate celor care au nevoie de performante. continuă pe Playtech

Nu este un mit: clipul care iti arata ca memoria de elefant exista

De cele mai multe ori, memoria de elefant este o referinta pe care o formuleaza oamenii in momentul in care vor sa faca un compliment. Pana de curand, nu era insa foarte clar daca se bazeaza pe un fundament real. Clipul de mai jos este pare unul banal la prima vedere. Mama unui elefent se .

Studentii din Cluj au dezvoltat o aplicatie care iti arata zonele in care sunt capuse, tantari si muste

O aplicatie care arata exact zonele in care sunt capuse, tantari si muste a fost dezvoltata la Cluj. Aplicatia ofera si informatii despre bolile transmise de capuse sau tantari, dar calculeaza si probabilitatea prezentei celei mai importante specii de.

Harta online care iti spune de unde vine numele tau de familie. Poti verifica aici

Numele iti influenteaza viata. Numele vine la pachet cu calitati, defecte, consoanele din acesta inseamna ceva, numarul de vocale la fel, dar, de unde vine el? Harta online care iti spune de unde vine numele tau de familie Numele este o parte a numelui compus al unei persoane care indica apartenenta sa la o familie.

Fluturele care iti place spune ceva despre personalitatea ta

Gasesti foarte multe teste de personalitate pe internet, dar unul foarte interesant graviteaza in jurul unor fluturi colorati. Cel pe care il alegi spune ceva despre tine. La fel ca in cazul altor teste de personalitate cu o referinta vizuala, in acest caz particular este important sa te uiti la imaginea de mai sus cat .

Podul care iti taie respiratia, desprins din Stapanul Inelelor: unde il poti vizita

Daca esti in cautarea urmatoarei locatii de concediu care sa-ti taie repiratia, podul din clipul de mai jos pare locatia perfecta pentru niste selfie-uri de invidiat. Un pod spectaculos a fost dat de curand in folosinta in Vietnam. Acesta a reprezentat o investitie fabuloasa, dar rezultatul este impresionant si nu a durat mult pana a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )