Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce a lasat 2013 istoriei. Descoperirile anului trecut.

România Liberă România Liberă,
Ce a lasat 2013 istoriei. Descoperirile anului trecut.

Deslusirea enigmei mortii lui Tutankhamon, canibalismul colonistilor americani, cel mai vechi stramos al omului, mormantul legendarului as al panzerelor germane, un nou matriarhat sau dovezi despre domesticirea pisicilor sunt doar cateva dintre descoperirile anului 2013 care au bucurat sau intrigat istoricii si oamenii de stiinta. Rectificare bugetara Una dintre cele mai mari tragedii ale istoriei antice, surprinsa in mituri, dar si in istoria cinematografiei, este arderea Bibliotecii din . continuă pe România Liberă

Ce a lasat 2013 istoriei. Descoperile anului trecut.

Deslusirea enigmei mortii lui Tutankhamon, canibalismul colonistilor americani, cel mai vechi stramos al omului, mormantul legendarului as al panzerelor germane, un nou matriarhat sau dovezi despre domesticirea pisicilor sunt doar cateva dintre descoperirile anului 2013 care au bucurat sau intrigat istoricii si oamenii de stiinta. Rectificare bugetara. Una dintre cele mai mari tragedii ale istoriei antice, surprinsa in mituri, dar si in istoria cinematografiei, este arderea Bibliotecii din .

Partidul Liberal Reformator a fost inregistrat in ultima zi a anului trecut

Noua formatiune a fost inregistrata la Ministerul Justitiei pe data de 31 decembrie, iar presedintele acesteia este Ion Hadarca, desemnat la congresul de constituire a PLR, din 15 decembrie 2013.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )