Libnet.ro
UNICEF

19:45

Lasitatea unui sofer beat si fara permis: a provocat un accident rutier, abandonand doua persoane ranite, mama si fiu

Adevărul Adevărul,
Lasitatea unui sofer beat si fara permis: a provocat un accident rutier, abandonand doua persoane ranite, mama si fiu

Un barbat de 36 de ani este cercetat penal pentru comiterea a cinci infractiuni dupa ce i-a furat masina tatalului sau si a plecat la o plimbare. Pentru ca nu avea abilitatile necesare pentru a sofa, dar pentru ca era si beat, a pierdut la un moment dat controlul directiei si a intrat cu autovehiculul intr-un copac. continuă pe Adevărul

Cod Rutier. De astazi, soferii raman fara permis daca folosesc telefonul cand conduc

Au intrat in vigoare noile prevederi din Codul Rutier, sambata, 12 octombrie, iar acestea vin cu sanctiuni mai aspre pentru soferii care folosesc telefonul mobil in timp ce conduc. Acestia pot ramane fara permisul de conducere in cazul in care incalca, in acelasi timp, si alte reguli de circulatie. Nu doar soferii vor fi sanctionati .

Vineri intra in vigoare legea care te lasa fara permis daca vorbesti la telefon

Azi intra in vigoare legea care te lasa fara permis daca vorbesti la telefon. E suficient sa scrii mesaje, sa transmiti live sau sa filmezi, concomitent cu o alta contraventie, ca sa devii.

Tragedie in Olt! Un tanar de 18 ani a murit in urma unui accident produs de un barbat fara permis

Un tanar de 18 ani a murit si trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs in noaptea de sambata spre duminica pe DN 6, in afara comunei Draghiceni, de un sofer in varsta de 20 ani, fara.

Razbunare geniala! Ce i-au facut bucurestenii unui sofer care si-a lasat masina pe trecerea de pietoni

Un sofer bucurestean si-a parcat masina fix pe trecerea de pietoni, langa Parcul Cismigiu. A obligat astfel pietonii sa traverseze strada cum pot, iar acestia s-au razbunat. I-au lasat soferului un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )