Libnet.ro
UNICEF

08:45

Laszlo Tokes, despre retragerea decoratiei Steaua Romaniei: Unde au fost in 1989 Victor Ponta, Corina Cretu si Mircea Geoana?

Hotnews Hotnews,
 Laszlo Tokes, despre retragerea decoratiei Steaua Romaniei: Unde au fost in 1989 Victor Ponta, Corina Cretu si Mircea Geoana?

Laszlo Tokes se considera persecutat dupa decizia de miercuri a Consiliul de Onoare al Ordinului 'Steaua Romaniei' de a-i retrage decoratia acordata in 2009 si afirma ca in tara noastra la putere se afla un regim post-ceausist si post-securist. continuă pe Hotnews

Retragerea Ordinului Steaua Romaniei acordat lui Tokes, discutata astazi

Consiliul de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei ar putea lua, astazi, o decizie in legatura cu cererea de retragere a acestei distinctii europarlamentarului Laszlo Tokes, dupa trei amanari.

Tokes, dupa decizia Consiliului de Onoare Steaua Romaniei: Pretindem protectie nu numai din partea Ungariei, ci si din partea Europei

Europarlamentarul Tokes Laszlo sustine ca dupa propunerea Consiliului de Onoare al Ordinului Steaua Romaniei de a i se retrage distinctia conferita de presedintele Traian Basescu, pretinde protectie nu numai din partea Ungariei, ci si din partea Europei.

Tokes nu vrea sa inapoieze medalia Steaua Romaniei.

Europarlamentarul Laszlo Tokes a declarat, vineri, ca nu doreste sa inapoieze Steaua Romaniei, deoarece isi apara cinstea si onoarea, transmite Agerpres. Totodata, europarlamentarul a spus ca asteapta decizia presedintelui, care este politicianul cel mai cumpanit si cel mai principial. Citeste si: MAE ungar: Retragerea decoratiei lui Tokes, un gest de umilire a comunitatii maghiarilor din Romania Tokes a precizat, intr-o conferinta de presa, ca va repeta Ungariei cererea de protectorat .

Decoratia lui Laszlo Tokes poate fi retrasa. Europarlamentarul: Se duce o campanie dusmanoasa impotriva mea

O comisie speciala a Consiliul de Onoare al Ordinului Steaua Romaniei a propus retragerea ordinului Steaua Romaniei pentru europarlamentarul Laszlo Tokes. Dar decizia finala va fi luata de presedintele Traian.

Consiliul Ordinului Steaua Romaniei i-ar putea retrage, miercuri, lui Tokes, ...

Consiliul de Onoare al Ordinului Steaua Romaniei se intruneste, miercuri, ca sa ia o decizie privind retragerea decoratiei europarlamentarului Laszlo Tokes, transmite Agerpres. Pana in prezent, membrii Consiliului au avut trei intalniri, iar cea de miercuri este prima la care va fi prezent si europarlamentarul Laszlo Tokes. Luni, avocatul lui Tokes, Elod Kincses, a anuntat ca europarlamentarul a decis sa se prezinte la reuniunea de miercuri a Consiliului de Onoare al Ordinului Steaua .

Consiliul Ordinului Steaua Romaniei decide astazi soarta decoratiei lui Tokes

Consiliul de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei se intruneste miercuri, urmand sa ia o decizie in legatura cu solicitarea de retragere a distinctiei europarlamentarului Laszlo Tokes.

MAE ungar: Retragerea decoratiei lui Tokes, un gest de umilire a comunitatii maghiarilor din ...

Initiativa de retragere a distinctiei acordate lui Laszlo Tokes reprezinta un gest de umilire a comunitatii etnicilor maghiari din Romania, avand scopul de intimidare acelor care solicita autonomia maghiarilor, apreciaza Ministerul ungar de Externe, citat de Mediafax. Initiativa de retragere a distinctiei acordate eurodeputatului Laszlo Tokes reprezinta un gest de umilire a comunitatii maghiarilor din Romania, avand scopul de intimidare a celor care solicita autonomie pentru maghiarii din .

Consiliul de Onoare al Ordinului 'Steaua Romaniei' a decis retragerea distinctiei acordate lui Laszlo Tokes

Consiliul de Onoare al Ordinului National 'Steaua Romaniei' a decis miercuri, cu cinci voturi pentru si o abtinere, retragerea distinctiei acordate europarlamentarului Laszlo Tokes, scrie Agerpres.

Basescu, despre retragerea distinctiei in cazul Tokes: Astept raportul Consiliului

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la B1Tv, ca asteapta raportului Consiliul de Onoare la Ordinului Steaua Romaniei inainte de a decide retragerea sau nu a distinctiei acordate lui Laszlo Tokes, mentionand ca nu doreste repetarea istoriei din cazul Corneliu Vadim Tudor.

Consiliul de Onoare al Ordinului Steaua Romaniei propune retragerea distinctiei lui Tokes

Europarlamentarul Laszlo Tokes poate ramane fara distinctia Steaua Romaniei. Consiliul de Onoare a decis, in urma cu scurt timp, sa propuna presedintelui Traian Basescu retragerea distinctiei conferite.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )