Libnet.ro
UNICEF

16:30

Laszlo Tokes ramane fara Ordinul Steaua Romaniei

Adevărul Adevărul,
Laszlo Tokes ramane fara Ordinul Steaua Romaniei

Laszlo Tokes a ramas fara Ordinul Steaua Romaniei, in urma unei decizii a justitiei care nu este definitiva, conform Realitatea TV. continuă pe Adevărul

Laszlo Tokes ramane fara Ordinul 'Steaua Romaniei', a decis Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a respins vineri, ca inadmisibila, actiunea deschisa de Laszlo Tokes prin care solicita anularea deciziei Consiliului de Onoare al Ordinului National 'Steaua Romaniei' prin care i s-a retras distinctia 'Steaua Romaniei in grad de cavaler', primita in anul 2009 de la presedintele Traian Basescu, pentru meritele sale in Revolutia din 1989, relateaza Agerpres.

Decizia Curtii de Apel: Laszlo Tokes va ramane fara Steaua Romaniei

Curtea de Apel a decis ca lui Laszlo Tokes i se poate retrage distinctia Steaua Romaniei. Decizia poate fi atacata. Tokes atacase in instanta, la Curtea de Apel Bucuresti, hotararea Consiliului de Onoare al O.

Curtea de Apel Bucuresti a respins contestatia lui Tokes fata de decizia de retragere a distinctiei Steaua Romaniei

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis, vineri, sa respinga actiunea in instanta a lui Laszlo Tokes, care a contestat hotararea Consiliului de Onoare al Ordinului Steaua Romaniei de retragere a distinctiei.

Contestatia lui Tokes privind retragerea decoratiei Steaua Romaniei, respinsa

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a respins, vineri, contestatia lui Laszlo Tokes privind decizia de retragere a decoratiei Steaua Romaniei, informeaza Mediafax. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi contestata cu recurs la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )