Libnet.ro
UNICEF

01:06

Laude de la cel mai inalt nivel: Simona Halep merita acest moment fantastic

Adevărul Adevărul,
Laude de la cel mai inalt nivel: Simona Halep merita acest moment fantastic

Simona Halep a fost felicitata de oficialii de la WTA pentru ca a reusit sa urce pana pe prima pozitie a clasamentului. continuă pe Adevărul

Fostul sef al Fiscului: Un mail transmis de la cel mai inalt nivel al PSD/Guvern ii cere vicepresedintelui ANAF analiza si () initiere de actiuni de control la firmele de consultanta din Big Four

Fostul sef al Fiscului, Gelu Stefan Diaconu, scrie pe Facebook ca de la varful PSD/Guvern s-a transmis printr-un email catre vicepresedintele ANAF, Bogdan Stan, solicitarea de a incepe analiza si actiuni de control la cele mai mari patru firme de audit - PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst Young si Deloitte.

VIDEO Lovitura care a aratat ca Simona Halep merita sa fie numarul 1 mondial. Moment decisiv in disputa cu Ostapenko

Simona Halep va fi de luni oficial noul numar 1 mondial, pozitie pe care nicio jucatoare din Romania nu a reusit sa o ocupe.

Finala Campionatului National de Drift 2017 va avea loc pe Transalpina. Circulatia pe cel mai inalt drum din tara va fi inchisa

Finala Campionatului National de Drift 2017 va avea loc in acest weekend pe cea mai inalta sosea din tara, Transalpina. Competitia se va desfasura pe parcursul a doua zile, 14-15 octombrie, intre kilometrii 19 si 21.

Simona Halep, campioana pe care politicienii nu o merita |OPINIE

Un parlamentar venetic de Constanta o felicita pe Simona Halep, constanteanca noastra, dupa ce a devenit cea mai buna jucatoare de tenis din lume. Un gest politic, fara doar si poate, menit sa transfere o parte din simpatia de care se bucura, cel putin in aceste zile, sportiva. Din pacate, Simona Halep este campioana pe care politicienii nu o merita.

Simona Halep, laudata de presedintele WTA: Este o sportiva exemplara

Presedintele Asociatiei de Tenis Feminin WTA), Steve Simon, a laudat-o pe Simona Halep, noul numar 1 mondial, afirmand ca este o sportiva exemplara si merita sa fie in topul clasamentului, potrivit Mediafax.

Simona Halep spune un adevar dureros: Nu am fost ajutata

Chiar daca ne place sau nu, Simona Halep spune un adevar care poate parea dureros la prima vedere, dar ramane un adevar si merita reflectat asupra lui.

Simona Halep: Multe jucatoare mi-au scris pe Twitter, dar cel mai important mesaj l-am primit de la Serena Williams

Simona Halep s-a intors in tara in ziua in care a devenit in mod oficial noul lider al ierarhiei WTA. Mai multe jucatoare din circuit au felicitat-o pe Halep, insa cel mai important mesaj l-a primit de la Serena Williams, dupa cum a precizat numarul 1 WTA pe aeroportul Henri Coanda. Se actualizeaza.

WTA Beijing: Simona Halep vs Caroline Garcia 4-6, 6-7(3)/ Halep pierde a patra finala din acest an

Simona Halep cap de serie numarul doi), jucatoare care de luni va ocupa primul loc in ierarhia WTA, se afla la a patra finala pierduta in acest an, dupa ce a fost invinsa in doua seturi de Caroline Garcia Franta, 15 WTA), scor 6-4, 7-63), in ultimul act al turneului Premier Mandatory de la Beijing. Garcia a fost impecabila la serviciu, a jucat agresiv, iar Halep n-a reusit sa-i puna probleme. La scorul de 3-3 in setul al doilea, jucatoarea noastra avut sansa de a rupe echilibrul, insa frantuzoaica a salvat nu mai putin de noua mingi de break. Caroline Garcia a avut nevoie de o ora si 52 de minute pentru a-si adjudeca cel mai important trofeu din cariera si primul succes in fata Simonei Halep. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Beijing: Simona Halep vs Caroline Garcia 4-6, 6-7(3)/ Halep pierde a patra finala din acest an

Simona Halep cap de serie numarul doi), jucatoare care de luni va ocupa primul loc in ierarhia WTA, se afla la a patra finala pierduta in acest an, dupa ce a fost invinsa in doua seturi de Caroline Garcia Franta, 15 WTA), scor 6-4, 7-63), in ultimul act al turneului Premier Mandatory de la Beijing. Garcia a fost impecabila la serviciu, a jucat agresiv, iar Halep n-a reusit sa-i puna probleme. La scorul de 3-3 in setul al doilea, jucatoarea noastra avut sansa de a rupe echilibrul, insa frantuzoaica a salvat nu mai putin de noua mingi de break. Caroline Garcia a avut nevoie de o ora si 52 de minute pentru a-si adjudeca cel mai important trofeu din cariera si primul succes in fata Simonei Halep.

Cine este jucatoarea de top mondial care a ridicat-o pe Simona Halep de jos dupa ce a pierdut finala de la Roland Garros si cum a reusit sa ii refaca moralul

Simona Halep a recunoscut ca cel mai dificil moment al anului acesta, in care a devenit numarul 1 mondial, a fost cel in care a pierdut finala de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )